Для всіх наших шановних читачів, які під час походу магазинами або на продуктовому ринку уважно стежать за цінами на головні продукти харчування, є дуже важливі новини. Справа в тому, що великі українські супермаркети відновили ціни на популярні овочі.

Є інформація, що супермаркети знижують ціни на огірки, помідори та болгарський перець.

Про це стало відомо завдяки оперативній інформації від аналітиків економічного порталу Minfin.

Ціни на овочі, скріншот: YouTube
Ціни на овочі, скріншот: YouTube

Вартість огірків

Згідно з відкритою інформацією, ціни на популярні овочі у червні порівняно з минулим місяцем знизилися, хоча все одно залишаються високими. Зокрема, огірки подешевшали із 102,91 грн/кг до 72,99 грн/кг, гладкі знизилися в ціні з 98,96 грн/кг до 62,57 грн/кг, а колючі подешевшали із 107,57 грн/кг до 69,80 грн/кг.

Популярні новини зараз
"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо Українцям знову заплатять 2200 гривень: шанс підготуватися до зими Батьків змусять заплатити: в Раді затвердили важливий проект
Показати ще

Ціни на огірки, скріншот: Minfin
Ціни на огірки, скріншот: Minfin

Вартість помідорів

Майже на 20 гривень знизилися у ціні та червоні помідори – з 83,42 грн/кг до 66,93 грн/кг. Рожеві зменшили ціну з 133,11 грн/кг до 101,85 грн/кг, а вершка подешевшала з 135,53 грн/кг до 105,18 грн/кг.

Ціни на помідори, скріншот: Minfin
Ціни на помідори, скріншот: Minfin

Вартість перцю болгарського

А ось цінник на болгарський жовтий перець знизився із 230,59 грн/кг до 202,27 грн/кг. Його вартість стартує від 179,90 грн/кг (Метро) та досягає 219,00 грн/кг (Новус).

Ціни на перець болгарський, скріншот: Minfin
Ціни на перець болгарський, скріншот: Minfin

Нагадаємо, подорожчання: який продукт значно зріс у ціні у супермаркетах.

Раніше повідомлялося, 60 гривень у середньому: українські супермаркети оновили ціни на картоплю, моркву, капусту та цибулю.

Також, супермаркети оновили ціни на батон, вершкове масло, сир та ковбасу: скільки коштує зібрати бутерброд.