Один із трьох найбільших мобільних операторів, компанія "Київстар", яка користується популярністю серед мешканців центральних областей нашої країни, продовжує підносити своїм клієнтам дуже неприємні сюрпризи.

На цей раз абонент компанії заявив, що мобільний оператор "краде у нього гроші". Насправді йдеться про суму у розмірі 100 гривень. Однак, якщо врахувати, що таких абонентів далеко не один, то загальна сума може бути значною.

Про це стало відомо завдяки новому повідомленню незадоволеного абонента мобільного оператора компанії "Київстар" на порталі для відгуків Otzivua.

"Київстар", скріншот: YouTube
"Київстар", скріншот: YouTube

"Київстар краде гроші з рахунків. Підняли тарифи, нібито за покращення покриття, а насправді зв'язок дуже поганий. Жоден оператор відповіді конкретної не надає. Навіть смс за зняття коштів не надсилає.

Популярні новини зараз
Повітряний шоколадний пиріг усього за 20 хвилин: все змішав і в духовку Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні Батьків змусять заплатити: в Раді затвердили важливий проект Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом
Показати ще

Рекомендую, щоб зберегти свої кошти, користуйтесь іншим оператором. Безсовісні! У такий час люди один одного підтримують, а "Київстар" краде гроші. Йдеться більше ніж про 100 грн. Аферисти", - поділився своєю неприємною історією незадоволений абонент "Київстару".

Відгук незадоволеного абонента "Київстар", скріншот: Otzivua
Відгук незадоволеного абонента "Київстар", скріншот: Otzivua

Поки що ніхто із представників компанії "Київстар" не запропонував абоненту з'ясувати точну причину такого негативного відкликання.

Нагадаємо, встигніть до 31 червня: оператор Vodafone анонсував новий бюджетний тариф.

Раніше повідомлялося, що з 23 червня недоступна: у "Київстарі" попередили про відміну популярної послуги.

Також,"Київстар" запустив "вигідний" тариф за 200 гривень, люди схопилися за голови: "Просто треш".