У "Нафтогазі" пояснили споживачам, як повернути помилково заплачені за газ гроші. Алгоритмом дій газопостачальна компанія поділилася у коментарях на сторінці у facebook у відповідь на запитання клієнта.

Українець поцікавився, як повернути кошти, сплачені на блакитне паливо помилково.

Нафтогаз, оплата комуналки, фото: Знай.ua
Нафтогаз, оплата комуналки, фото: Знай.ua

"Як повернути помилково сплачені кошти до Нафтогазу назад на ПриватБанк?", - поцікавився клієнт.

У "Нафтогазі" відповіли, що у такому разі потрібно направити офіційне звернення.

Популярні новини зараз
Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

"Якщо при здійсненні платежу було зазначено помилковий особовий рахунок, то для повернення коштів необхідно направити офіційне звернення листом за адресою: 25009 р. Кропивницький ТОВ ДК Нафтогаз України або на нашу електронну пошту client@gas.ua", - відповіли у газопостачальній компанії.

Нафтогаз, фото: Знай.ua
Нафтогаз, фото: Знай.ua

До листа необхідно додати заяву у довільній формі, копії квитанцій, копію паспорта, реквізити карткового рахунку та ІПН коду платника.

У "Нафтогазі" наголосили, що у шапці заяви потрібно обов'язково вказати від кого заяву, номер телефону та поштову адресу. Також у зверненні необхідно докладно описати ситуацію та вказати, куди потрібно перерахувати гроші.

Нафтогаз. Фото: скрін facebook.com/NaftogazGasSupply
Нафтогаз. Фото: скрін facebook.com/NaftogazGasSupply

Раніше портал Знай повідомляв, що переплата за газ від попереднього постачальника: у "Нафтогазі" пояснили, як повернути гроші.

Також наш портал інформував, зберігайте акти про перевірку лічильників: українцям почали надходити квитанції на десятки тисяч.

Крім того, ми писали, українці можуть платити за комуналку лише 25% від суми у платіжках: кому доступна знижка.