Для всіх наших дорогих читачів, які під час походу в магазин чи ринок уважно стежать за цінами на соціальні продукти харчування, є кілька важливих новин. Справа в тому, що великі українські мережі супермаркетів оновили ціни на олію, цукор та сіль.

Важливо розуміти, що ціні далеко не завжди саме піднімаються, буває й таке, що цінники трохи "тануть".

Про це стало відомо завдяки оперативним даним сервісу gotoshop, пише "Хвиля".

Супермаркет. Фото: скрін youtube
Супермаркет. Фото: скрін youtube

Вартість олії

Згідно з відкритою інформацією, станом на 20 червня вартість соняшникової олії в супермаркетах стартує від 41,99 грн. за 850мл. Наразі Сільпо встановив знижку у 25%. Акційна ціна зі знижкою 24% діє на олію в Ашані – від 46,90 грн./кг.

Популярні новини зараз
"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

Без знижки за 46,99 грн. можна купити 850 мл олії в Новусі. У АТБ ціни стартують від 48,90 грн. (знижка 12%), а у Варусі – від 49,50 грн. за 850 мл (без знижки).

Ціни на соняшникову олію, скріншот: gotoshop
Ціни на соняшникову олію, скріншот: gotoshop

Вартість цукру

Дешевше кілограм цукру обійдеться в мережі Ашан – ціни від 32,80 грн., у Новусі на 9 коп. дорожче – 32,89 грн., а по 32,90 грн. у Варусі. У ЕКО Маркеті цукор продають за ціною від 34,90 грн./кг, в Ульрамаркеті від 41,40 грн./кг, а у Фоззі – від 41,50 грн./кг.

Ціни на цукор, скріншот: gotoshop
Ціни на цукор, скріншот: gotoshop

Вартість солі

Дешева сіль по 9,99 грн/кг продається у Форі. По 12,50 грн/кг можна купити приправу в Ашані. Ось у магазинах "Таврія В" ціна встановлена ​​на рівні не нижче 18,40 грн/кг, а в Новусі – від 18,49 грн/кг. У ЕКО Маркеті вартість солі стартує від 24,90 грн/кг.

Ціни на сіль, скріншот: gotoshop
Ціни на сіль, скріншот: gotoshop

Нагадаємо, подорожчання: який продукт значно зріс у ціні у супермаркетах.

Раніше повідомлялося, 60 гривень у середньому: українські супермаркети оновили ціни на картоплю, моркву, капусту та цибулю.

Також, супермаркети оновили ціни на батон, вершкове масло, сир та ковбасу: скільки коштує зібрати бутерброд.