Державний Ощадбанк готовий платити українцям гроші за виконання нескладного завдання. Сума виплат незначна, втім, на каву та хліб може вистачити. Подробиці розкрили на офіційній сторінці банку у соціальній мережі Facebook.

Діючі клієнти "Ощадбанку" мають можливість отримати додаток до пенсії або заробітної плати, скориставшись реферальною програмою фінустанови. Розмір виплат може становити від 50 гривень та більше.

"Ощадбанк". Фото: скрін youtube
"Ощадбанк". Фото: скрін youtube

"Станьте для своїх друзів провідником у світ зручної оплати з Моєю карткою від Ощада. А за це отримуйте приємний бонус: по 50 грн. бонусами на ваш рахунок та рахунок друга", - йдеться у повідомленні банку.

Карта "Ощадбанку". Фото: скрін youtube
Карта "Ощадбанку". Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

У "Ощадбанку" поділилися алгоритмом дій:

  • сформувати унікальне реферальне посилання в чат-боті Ощада та поділиться нею з друзями, які не мають карток "Ощадбанку";
  • отримати 50 гривень бонусами за оформлену картку;
  • після першої оплати такою карткою на суму від 300 гривень друзі отримають додатково 50 грн бонусами.

Раніше портал Знай повідомляв, блокування соціальних карт: українці скаржаться, що "Ощадбанк" позбавляє їх виплат.

Також наш портал інформував, українці можуть купувати продукти в АТБ із 40-відсотковою знижкою: потрібна лише карта "Ощадбанку".

Крім того, інформаційний портал "Знай" повідомляв, банк вирахує з вас податки і надасть податкову звітність: коли запрацює нововведення.