ПриватБанк знову почне приймати готівкову іноземну валюту з її зарахуванням на картку через мережу терміналів самообслуговування з 22 червня 2023 року.

Про це заявили у преслужбі банку. Багатьом клієнтам не сподобалося те, що ПриватБанк призупинив дані операції у кінці травня, адже це була єдина установа, яка їх проводила. Однак послуга знову буде доступна з 22 червня.

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

Наразі ПриватБанк діятиме в рамках умов та порядку, визначених постановою НБУ №103 від 25 вересня 2018 року "Про затвердження Інструкції про порядок організації касової роботи банками та проведення платіжних операцій постачальниками платіжних послуг в Україні", а також постановою НБУ №1 від 02 січня 2019 року "Про затвердження Положення про структуру валютного ринку України, умови та порядок торгівлі іноземною валютою та банківськими металами на валютному ринку України".

Варто зазначити, що у травні банк так і не назвав причин, через які скасував послугу, але після з'ясувалося, що проблема полягає в тому, що українці часто поповнювали термінал старими купюрами. З того моменту пройшов місяць і банк відновив популярну послугу.

Популярні новини зараз
ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Термінал ПриватБанку. Фото: скрін youtube
Термінал ПриватБанку. Фото: скрін youtube

Раніше ми писали про те, як не зомліти від цифр у нових платіжках за світло: у "Нафтогазі" дали кілька порад

Як повідомляв Знай.ua, "Довелося викликати поліцію": українка стверджує, що ПриватБанк видав їй фальшиві долари

Також портал Знай.ua писав, що прибути протягом 10 днів: адвокат прокоментував "загальну мобілізацію" в одному з військкоматів