Оператор мобільного зв'язку "Київстар" запустив для українців новий тариф за 200 гривень, який поєднує в собі одразу дві послуги – зв'язок та домашній інтернет. Про це йдеться на офіційній сторінці компанії у Facebook.

У компанії "Київстар" зазначили, що абоненти можуть підключити новий вигідний тариф, у якому одразу дві послуги - мобільний зв'язок та домашній інтернет. Вартість місячної абонплати 200 гривень, що, як зазначив оператор, до 50% вигідніше ніж платити за обидві послуги окремо.

"Київстар", скріншот: YouTube
"Київстар", скріншот: YouTube

"Підключайте тариф "ВСЕ РАЗОМ Сезонний" та отримуйте 2 послуги за ціною 1: мобільний зв'язок та Домашній Інтернет із Суперсилою Гігабіт - всього за 200 грн/міс", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

Українці новим реченням мобільного оператора не пораділи, а навпаки обрушилися критикою на компанію.

"Ви зі звʼязком попрацюйте. Тарифи вони вигадують. За що платити?) вашій компанії тимчасово фартить, бо не має кращого оператора зв’язку. Інакше давно б відмовився від вашого вбогого рівня обслуговування", "Зв'язок просто треш, ви зробіть зв'язок нормальний", - написали під публікацією.

Коментарі. Фото: скрін facebook.com/kyivstar
Коментарі. Фото: скрін facebook.com/kyivstar

Коментарі. Фото: скрін facebook.com/kyivstar
Коментарі. Фото: скрін facebook.com/kyivstar

Раніше портал Знай повідомляв, Київстар надали унікальну можливість своїм клієнтам: скористатися можна лише до кінця року.

Також наш портал інформував фестиваль небаченої щедрості: Lifecell дарує 50-відсоткову знижку на зв'язок.

Крім того, ми писали, Київстар, Vodafone та lifecell: мобільні оператори нададуть безкоштовний зв'язок.