На Солом'янці в Києві за укриття відповідав чоловік, що організовував на Донеччині псевдореферендуми.

Ним виявився Денис Янієв, який занесений до бази "Миротворця" як поплічник терористів та російських окупантів. Відповідна інформація є у відкритому доступі на сайті "Миротворця".

Денис Янієв. Фото: Youtube
Денис Янієв. Фото: Youtube

Янієв відповідав за укриття житлово-експлуатаційної дільниці (ЖЕД-901), де працював з 2015 року.

Начальник відділу з питань внутрішньої політики та зв'язків з громадськістю Солом'янської РДА Олексій Нагурний розповів, наразі інформація, опублікована в мережі стосовно працівника ЖЕД Солом’янського району Янієва перевіряється, але вжито низку певних заходів.

Популярні новини зараз
2,64 грн за кВт – це ще халява: яким буде новий тариф на електроенергію Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага Штрафи та пеня: використання чужої картки "вилізе боком" українцям Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати
Показати ще

Денис Янієв. Фото: Миротворець
Денис Янієв. Фото: Миротворець

"Керівництвом КП "Керуюча компанія з обслуговування Солом'янського району" вже направлено лист до Служби безпеки України. Наразі особу відсторонено від займаної посади", - зазначив Нагурний.

Також Нагурний зазначив, що на час прийняття на роботу Янієв судимостей не мав. Вирок суду, датований 2021 роком, або інші документи, які вказують на судимість, до Соломʼянської РДА, КП "Керуюча компанії з обслуговування Солом'янського району" або ЖЕД - не надходив.

Нагадаємо, ми писали, що одеський депутат Ігор Димитрієв побудував бізнес на викраденні українських дітей: вивозять під виглядом евакуації.

Як повідомляв "Знай.ua" Україну хотіли знищити ще до 2014 року: Янукович вічний президент і "Пакт Путіна-Меркель".

Також "Знай.ua" інформував допомагають навіть діти. Як Азербайждан долучився до подолання темряви в Україні.