Мобільний оператор Lifecell запустив вигідну акцію для абонентів, у рамках якої вони можуть отримати знижку на оплату тарифу у розмірі 50%. Подробиці розкрили на офіційній сторінці компанії у соціальній мережі Facebook.

В Україні з початку повномасштабної війни подорожчали не лише продукти харчування та паливо, а й послуги мобільного зв'язку. У таких реаліях українці раді найменшій нагоді заощадити гроші, які стало ще складніше заробити.

lifecell, скріншот: YouTube
lifecell, скріншот: YouTube

Так, оператор мобільного зв'язку Lifecell вирішив надати знижку на тариф у розмірі 50% на 180 днів. Втім, пропозиція не доступна для абонентів мережі, що вже діють.

Отримати на оплату тарифу можна так:

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще
  • підключитися до lifecell або перейти зі своїм номером з іншого оператора;
  • зареєструватися у Campus протягом 28 днів;
  • одержати знижку 50% на тариф на 180 днів.

Lifecell. Фото: скрін youtube
Lifecell. Фото: скрін youtube

У компанії наголосили, що скористатися можливістю можна до 31.05.2024 включно. Взяти участь в акції можуть усі жителі України, крім тимчасово окупованих та непідконтрольних територій.

Раніше портал Знай повідомляв, "Отримати хворобу...": українець розповів про дивний діалог з оператором Lifecell.

Також наш портал інформував, Київстар надали унікальну можливість своїм клієнтам: скористатися можна лише до кінця року.

Крім того, ми писали, Київстар, Vodafone та lifecell: мобільні оператори нададуть безкоштовний зв'язок.