Один із великих українських державних банків "Райффайзен", який нещодавно потрапив у скандал через фальшиву валюту, продовжує подавати неприємності своїм клієнтам.

На цей раз українець розповів, як за перегляд балансу на банківській картці довелося віддати гроші. Українець заявив, що банк просто наживається на горі людей.

Про це стало відомо завдяки новому повідомленню на порталі Banki.ua у розділі для відгуків про роботу банків.

Райффайзен банк, скріншот: YouTube
Райффайзен банк, скріншот: YouTube

"Ситуація наступна. Є зарплатна карта Аваля. У місті одне відділення. Там же один банкомат. Інших банкоматів Аваля в місті немає. Вирішив подивитися баланс рахунку в банкоматі іншого банку (без чека, на екран!).

Популярні новини зараз
Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати
Показати ще

Залишок 20 грн. Пішов до магазину купити хліб. Не тут то було! При оплаті пише - недостатньо коштів! Залишок 17 грн. Як так?? А ось так! За перегляд балансу у іншому банку списали 3 грн. Це як? А якби я ще раз подивився? Жодних попереджень від Аваля не було.

Крадіжка чистої води. Наживаєтеся на горі людей? Ну ну. Не в користь вам будуть ці 3 грн., ой не в користь! Природно перевів зарплату до іншого банку.", - розповів незадоволений клієнт банк "Райффайзен".

Відгук про роботу банку "Райффайзен", скріншот: Banki.ua
Відгук про роботу банку "Райффайзен", скріншот: Banki.ua

Нагадаємо, "Ощадбанк" полегшив життя українців новою функцією: на це чекали всі.

Раніше повідомлялося, що залишає без грошей на їжу: українка скаржиться, що "Ощадбанк" безпідставно блокує пенсійні картки.

Також, банк вирахує з вас податки та надасть податкову звітність: коли запрацює нововведення.