Після нещодавнього скандалу з укриттями у Києві спеціальна інспекція провела масові перевірки, а разом із тим почали спливати цікаві деталі, куди насправді йшли гроші для облаштування бомбосховищ.

Так, Юрій Романенко у своєму telegram-каналі розповів, що київські чиновники вирішили закупити в укриття електросковорідки для приготування делікатесів, які стоять по 720 тисяч гривень за штуку.

Укриття. Фото: скрін youtube
Укриття. Фото: скрін youtube

"Коли ми знайшли тендер на закупівлю в укриття електричних овочерізок за 130 тисяч грн штука, я думав більше мене нічого не здивує. Але супер електрична сковорідка з тачскріном і ціною 720 тисяч грн за штуку, це навіть для мішленівського ресторану перебір не те що для укриття дніпровського району!!!", - йдеться у повідомленні.

Наголошується, що електрична сковорідка мало того, що коштує цілий стан, так ще й споживає багато електроенергії – 21 кВт*година. Тобто на її утримання потрібно витрачати близько 400 тисяч гривень на рік.

Популярні новини зараз
"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

"Сковорода – здатна на одній площині на різних температурах готувати за запрограмованими рецептами найвишуканіші делікатеси, які реально потрібні в укритті 2022 року?", - йдеться у повідомленні.

Варто зазначити, що до цього стало відомо про закупівлю чиновниками притулку овочерізок на суму 1,5 мільйона гривень.

Раніше портал Знай повідомляв, київські чиновники закупили для укриттів овочерізки на 1,5 млн грн: "Чого вам ще не вистачає?"

Також наш портал інформував, депутати Київради вирішили ремонтувати авто замість відновлення міста після ударів: хотіли придбати нові.

Крім того, ми писали, чиновники КМДА та забудовники гуляють та святкують під час комендантської години: жують у ресторанах.