Після прохолоди, яка спостерігається на всій території України, з середини тижня і на вихідні синоптики прогнозують повернення літньої погоди.

Відома синопткиня Наталка Діденко, на своєму Facebook зазначила, що з 14 червня погода значно потеплішає.

Літня спека. Фото: Youtube
Літня спека. Фото: Youtube

14-го червня, максимальна температура повітря становитиме +20+27 градусів. Надалі по тижню буде ще тепліше, хіба що в західних областях повітря очікується свіжішим, особливо в Карпатах. — написал Діденко.

Щодо подальшого прогнозу погоди, то 15 червня у столиці України температура підвищиться до 26-28 градусів тепла, та повідомляється, що окрім хмар, ніщо вже не буде нагадувати про дощ.

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Літня спека. Фото: Youtube
Літня спека. Фото: Youtube

У п'ятницю за прогнозом Укргідрометцентру у західних, місцями в Житомирській, Вінницькій та Одеській областях короткочасні дощі, грози, на решті території переважно без опадів.
Температура вночі 11-17 градусів, на півдні країни до 20 градусів; вдень 24-30 градусів, у західних областях 20-26.

Літня спека. Фото: Youtube
Літня спека. Фото: Youtube

На вихідних, 17 і 18 червня, в Україні стане ще тепліше. Температура практично по всій країні підніметься до +25-29 градусів, лише місцями на заході буде +22-24 градуси.

Нагадаємо, ми писали, що УЗ ввела "жіночі купе", але не передбачила серйозної потреби українок: чоловікам набагато комфортніше.

Як повідомляв "Знай.ua", персики, абрикоси, черешня та полуниця: українцям розповіли, коли буде обвал цін на літні фрукти.

Також "Знай.ua" інформував, звичайне запаморочення може виявитись серйозною хворобою: лікарі розповіли коли бити на сполох.