"Нова пошта" дала клієнтам можливість дешевше відправляти та отримувати посилки. Подробиці розкрили на офіційному сайті компанії.

Українці можуть відправляти та отримувати посилки через "Нову пошту" за нижчими цінами. Втім, це стосується лише відправлень через поштомати компанії.

Нова Пошта. Фото: скрін youtube
Нова Пошта. Фото: скрін youtube

Так, до 12 липня клієнти можуть заощадити на доставці за рахунок зниженої комісії за грошовий переказ. Натомість до 26 червня продовжує діяти "Тариф вихідного дня" на доставку через поштомат - 50 гривень.

"Тепер ще вигідніше замовляти товари з доставкою в поштомат, адже комісія за грошовий переказ знижена і становить лише 10 грн. + 1%. А якщо товар не підійшов, ти завжди можеш безкоштовно повернути його з послугою "Легке повернення". Акція діє з 12 червня по 12 липня 2023 року”, - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Штрафи та пеня: використання чужої картки "вилізе боком" українцям З червня українці отримають нову допомогу: треба поквапитись з оформленням Пенсійний фонд встановлює нові норми: кого торкнуться Батьків змусять заплатити: в Раді затвердили важливий проект
Показати ще

Акція від НП. Фото: скрін novaposhta.ua
Акція від НП. Фото: скрін novaposhta.ua

У "Новій пошті" нагадали, що через поштомат можуть транспортуватись посилки, об'ємна та фактична вага яких не більше 20 кілограмів. Габарити мають бути не більше 40 см на 60 см та на 30 см.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Нова пошта" попередила клієнтів про можливість заощадити на посилках до кінця червня.

Також наш портал інформував, коли українцям можуть безкоштовно запакувати посилку на "Новій пошті": про які нюанси потрібно знати.

Крім того, ми писали, 600 гривень за "анаконду" з паперу: українка показала, як "Нова пошта" витрушує гроші.