У Києві чоловік, ймовірно, чеченської національності, погрожує розправою українцям. Відповідний ролик опублікував telegram-канал Батальйону "Монако".

У мережі поширилася інформація про чергове рейдерське захоплення у Києві на Теремках та з'явилося відповідне відео. "Зіркою" ролика став агресивний хлопець у чорній кепці та з бородою.

Неадекват у Києві. Фото: скрін з відео
Неадекват у Києві. Фото: скрін з відео

Так, чоловік почав кидатися на українців та погрожувати їм розправою, зокрема був агресивним стосовно жінок.

"Один на один зас*яв вийти, під*рас. Я вас тут всіх пере*уярю, всіх до одного. І жінок теж, всіх", - емоційно прокричав чоловік.

Популярні новини зараз
"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати
Показати ще

Реакція українців не забарилася. Так, у twitter скандал уже набирає обертів.

"Бородатий вирішив, що він у рашкі перебуває", - коментують інцидент.

Скандал у столиці. Фото: скрін twitter
Скандал у столиці. Фото: скрін twitter

Водночас українці обурені, що таке безладдя відбувається у столиці країни, що воює.

"Нормально так, у столиці воюючої країни... Поліції немає...", "А у нас ніколи поліції не було. Ті ж тітоньки, тільки в погонах", "Ви перевірте цього бородатого документи, ой думаю що українського громадянства у його немає. А якщо є, то треба історію перевірити, звідки взялося!", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін twitter
Коментарі. Фото: скрін twitter

Коментарі. Фото: скрін twitter
Коментарі. Фото: скрін twitter

Раніше портал Знай повідомляв, Тараса Чорновола запхали у смітник: облили сечею та зеленкою.

Також наш портал інформував, нічний клуб потрапив у скандал через роздягання дівчат заради коктейлів: з величезними грудьми більше "везіння".

Крім того, ми писали, суддя Олексій Тандир, який на смерть збив нацгвардійця, мчав зі швидкістю, яка у 20 разів перевищувала допустиму.