Ще одна категорія українців може отримати грошову допомогу у розмірі 6600 гривень. Ця виплата ділиться на три місяці та виплачується по 2200 гривень. Хто з громадян може отримати фінансову підтримку, йдеться у програмі Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Організація виділила 22,4 мільйона гривень на виплату допомоги українцям, які постраждали від підриву російськими загарбниками Каховської ГЕС.

Мешканець Херсонщини. Фото: скрін youtube
Мешканець Херсонщини. Фото: скрін youtube

Передбачається, що фінансову підтримку отримають близько тисячі сімей, які опинилися в зоні лиха. Розмір виплати становить 6600 гривень на кожного члена сім'ї, тобто 2200 гривень протягом трьох місяців. При цьому є обмеження – максимальна кількість членів домогосподарства має бути не більш як п'ять осіб.

Гроші. Фото: Youtube
Гроші. Фото: Youtube

Популярні новини зараз
"Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Так, якщо сім'я складається із трьох осіб, то виплата становитиме 6600 гривень за один місяць та 19800 гривень за три місяці.

"Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) у рамках масштабних заходів уряду США з підтримки України продовжуватиме оперативно надавати допомогу людям, які постраждали від руйнування дамби Каховської ГЕС та інших гуманітарних криз, спричинених війною Росії проти України", - йдеться у повідомленні організації.

Раніше портал Знай повідомляв, продукти, ліки, памперси та багато іншого: як отримати необхідну допомогу.

Також наш портал інформував, українцям видають продуктові набори: хто може розраховувати на гуманітарку та що потрібно для отримання.

Крім того, ми писали, українським сім'ям виплатять по 14 тисяч гривень на дитину: хто може розраховувати на допомогу.