Пенсіонери, що працюють, скаржаться, що після перерахунку розмір їх виплат не змінився. Відповідну скаргу українець залишив на facebook-сторінці Пенсійного фонду, повідомляє "Соціальна платформа".

Відповідно до законодавства, перерахунок виплат для працюючих пенсіонерів мав відбутися з 1 квітня, проте його дещо відстрочили. Так, у червні пенсіонери мають отримати вже підвищені виплати та доплату на квітень та травень.

Пенсіонери. Фото: Youtube
Пенсіонери. Фото: Youtube

Так, пенсіонер, який працює, поскаржився ПФУ, що розмір його пенсії після перерахунку нібито не змінився. За його словами, це вже не перший подібний неприємний досвід у його житті.

"Мені перерахували пенсію як працюючому пенсіонеру. За однією статтею додали, а за другою статтею відібрали. Сума пенсії не змінилася, але офіційно Пенсійний фонд перерахував пенсію. На вимогу надати статтю закону, на підставі якої знімають пенсію, йдуть незрозумілі відповіді, які доводиться чекати більше місяця. І так уже другий перерахунок поспіль. Не розумію, чому мені нарахували надбавку, а потім її забрали без пояснення причини", - написав пенсіонер.

Популярні новини зараз
В Україні готується революція у житловій сфері Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Пенсіонери. Фото: Youtube
Пенсіонери. Фото: Youtube

У Пенсійному фонді на скаргу українця не відповіли. Однак варто відзначити, що розмір збільшення після перерахунку пенсії залежить від багатьох факторів, а деяких працюючих пенсіонерів перерахунок зовсім може не торкнутися.

Раніше портал Знай повідомляв, нові пенсії виплатять одразу за три місяці, кого торкнеться підвищення до 1200 грн.

Також наш портал інформував, "Хочу за дружину, та за сестру": у ПФУ розповіли, як внести добровільні внески одразу за кількох людей.

Крім того, ми писали, всього 4 категорії: у ПФУ розповіли, хто з перших у черзі на отримання виплат.