Починаючи з 7 червня, відомий мобільний оператор розпочав збір коштів від абонентів на дуже важливу справу для нашої країни.

Подробиці ініціативи були опубліковані на веб-сайті "Київстар". Всі зібрані кошти будуть направлені на розмінування території України. Зазначається, що це спільна ініціатива мобільного оператора спільно з фондом "Повернись живим".

"Київстар", скріншот: YouTube
"Київстар", скріншот: YouTube

Мета цього проекту – зібрати 175 мільйонів гривень на забезпечення 146 інженерно-саперних груп, які діють у складі ЗСУ – на ці гроші хочуть купити автомобілі та все, що потрібно для розмінування територій.

Крім того, "Київстар" додатково надає 20 мільйонів гривень на цю ініціативу. Щоб абонент міг допомогти і задонатити, йому потрібно просто підключитися до певної послуги під назвою "Суперсила Допомога ЗСУ", після чого зробити донат із банківської картки.

Популярні новини зараз
По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати
Показати ще

Або ж, якщо людина готова до такого кроку, здійснити передплату на регулярний платіж у сумі 10 гривень. Для цього потрібно надіслати повідомлення на номер "515". Списання коштів буде після того, як ви поповнюватимете мобільний рахунок більш ніж на 40 грн. Щоб зупинити донати, на той же номер "515" потрібно надіслати повідомлення зі словом "СТОП".

Київстар. Фото: скрін youtube
Київстар. Фото: скрін youtube

Якщо ж українець підписаний на контрактні тарифи або тарифи "СуперГіг", "SMART SIM", "ВСЕ ОДНО Сила", "ВСЕ РАЗОМ Сезонний", послуга буде недоступною.

Нагадаємо, Київстар, Vodafone та lifecell: мобільні оператори нададуть безкоштовний зв'язок

Як повідомляв "Знай.ua", швидше за електрику? Українцям розповіли, коли можна буде користуватися 5G-інтернетом

Знай.ua писав, "Київстар" продали абонентці заблокований номер: "Його ніколи не розблокують"