Українка поскаржилася, що Ощадбанк заблокував її карту для соціальних виплат. Подробиці вона розкрила у своїй скарзі на порталі Мінфін.

Українка розповіла, що через повномасштабну війну була змушена виїхати за кордон. Донедавна вона отримувала соцвиплати на картку "Ощадбанку", але раптово зіткнулася з проблемою.

"Ощадбанк", скріншот: YouTube
"Ощадбанк", скріншот: YouTube

"Під час воєнного стану заблокували соціальну карту, хоча були попереджені, що перебуваю не в Україні і було сповіщення від банку, що картки автоматично продовжуються до 31 серпня!", - розповіла жінка.

Клієнтка зазначила, що просила співробітників Ощадбанку відновити доступ до карти, щоб мати можливість отримувати виплати, втім очікуваної допомоги не отримала.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Ощадбанк Фото: скрін youtube
Ощадбанк Фото: скрін youtube

"Просила вирішити питання так, щоб був доступ до грошей хоча б віртуально, тому що гроші приходять від виконавчої служби на РАХУНОК, а не на певну карту! Відповідь представника банку: попросіть виконавчу надсилати вам на іншу карту. Близько 4 годин намагалася з'ясувати, що робити у цій ситуації – компетентності 0!”, - обурилася українка.

За словами жінки, їй порекомендували повертатися до України та у відділенні "Ощадбанку" отримати нову картку.

Скарга на Ощадбанк. Фото: скрін Мінфін
Скарга на Ощадбанк. Фото: скрін Мінфін

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, власники карток "Ощадбанку" скаржаться на затримку пенсійних виплат: "На якій підставі?"

Також наш портал інформував, що українка поскаржилася на хамське ставлення "Ощадбанку" до пенсіонерів: "Порушення прав людини".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, українці можуть купувати продукти в АТБ із 40-відсотковою знижкою: потрібна лише карта "Ощадбанку".