Українці можуть одержати фінансову допомогу на дитину у розмірі 5000 гривень. Якщо в сім'ї більше за одну дитину, то виплата надається на кожну. Хто може розраховувати на допомогу, йдеться на офіційному сайті Криворізької міської ради та її виконавчого комітету.

Діти, які постраждали внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, мають право на матеріальну допомогу у розмірі 5000 гривень. Виплати здійснюються лише для громадян, які мешкають у Кривому Розі, зокрема внутрішньо переміщених українців.

Українці. Фото: скрін youtube
Українці. Фото: скрін youtube

Зазначається, що 5000 гривень надається на кожну дитину, а отримати її може один із батьків або законний представник дитини.

Заявку на виплати можуть подати громадяни, які перебувають на обліку в управлінні праці та соціального захисту населення виконкому районної у місті ради та на момент подання заяви протягом трьох років проживають у Кривому Розі.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Виплати. Фото: скрін youtube
Виплати. Фото: скрін youtube

Які документи потрібні для отримання допомоги

  • Паспорт батьків;
  • ІПН;
  • документ, що підтверджує статус дитини, яка постраждала від війни;
  • свідоцтво про народження дитини;
  • довідка ВПЛ.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, що українцям видають продуктові набори: хто може розраховувати на гуманітарку і що потрібно для отримання.

Також наш портал інформував, чи втратять дах над головою: українських біженців за кордоном чекають неприємності з 1 липня.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, українським сім'ям виплатять по 14 тисяч гривень на дитину: хтось може розраховувати на допомогу.