Клієнт "Ощадбанку" розповів, що у нього виникла потреба перевипустити картку, але співробітники фінустанови йому не допомогли і порекомендували їхати "в зону бойових дій". Деталі чоловік розкрив у своїй скарзі, опублікованій на порталі Мінфін.

Українець розповів, що звернувся до "Ощадбанку", щоб перевипустити картку, яка була видана на території Донецької області. Втім, співробітники заявили, що це неможливо зробити ні в телефонному режимі, ні у відділенні в іншій області. За словами чоловіка, йому порекомендували вирушити до "зони бойових дій", де зможуть перевипустити карту.

Ощадбанк Фото: скрін youtube
Ощадбанк Фото: скрін youtube

"Потрібно перевипустити картку, яка була видана на території Донецької області, так спеціалісти гарячої лінії направляють для її отримання у зону бойових дій, мотивуючи це тим що замовити її перевипуск неможливо і ні за телефоном гарячої лінії, як у всіх нормальних банках, а ні навіть у відділені у іншій області. Кажуть що замовити можна лише у тій області, де її видавали… Жах", - поскаржився клієнт.

Скарга на Ощадбанк. Фото: скрін Мінфін
Скарга на Ощадбанк. Фото: скрін Мінфін

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Варто зазначити, що в самому "Ощадбанку" на скаргу українка поки що ніяк не відреагували.

Раніше портал Знай повідомляв, "Ощадбанк" терміново попередив власників пластикових карток: "Прийнято рішення..."

Також наш портал інформував, що українка поскаржилася на хамське ставлення "Ощадбанку" до пенсіонерів: "Порушення прав людини".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, українці можуть купувати продукти в АТБ із 40-відсотковою знижкою: потрібна лише карта "Ощадбанку".