Українці часто скаржаться на послуги, які їм надають великі компанії. Але зараз йдеться не про мобільний зв'язок чи термінали банку, а про кулінарію в одному із супермаркетів.

Дівчина у відділі кулінарії супермаркету Сільпо купила готову курку, а під час трапези виявила усередині м'яса невелике каміння, схоже на гравій. У результаті постраждала заявила, що зламала зуб, а в соцмережі Twitter показала відповідні фото та вимагала відповіді у працівників Сільпо.

Відгук про кулінарію Сільпо, скріншот
Відгук про кулінарію Сільпо, скріншот

"Дорогі, у вас в курці КАМІННЯ, буквально ГРАВІЙ, я все чекала від сьогодні АЛЕ НЕ ЗЛАМАТИ ЗУБА) шо бл*** робити тепер?", - написала постраждала.

Представники супермаркету відреагували на негативний відгук клієнтки, вибачилися та запропонували вирішити питання.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими У кого в Україні збільшаться пенсії з 1 квітня Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Коментарі з Twitter
Коментарі з Twitter

Однак у коментарях можна зустріти десятки схожих відгуків українців, які дуже незадоволені якістю їжі у Сільпо. Деяким траплялося каміння і у квасолі, і навіть у піці. Крім того, на полицях продається тухле м'ясо та зіпсований кефір, за словами користувачів мережі.

"Коментарі з Twitter"
"Коментарі з Twitter"

Коментарі з Twitter
Коментарі з Twitter

Раніше ми писали про те, що довіряй, але перевіряй: як відрізнити якісне та свіже м'ясо від зіпсованого, зробіть це не відходячи від прилавка

Як повідомляв Знай.ua, це така допомога ЗСУ? В українських військових з банківських карток постійно знімають по 8 гривень

Також портал Знай.ua писав, що в Україні зросла середня заробітна плата, за якою вважають пенсії: на що чекати пенсіонерам?