Ознайомлення присутніх з роботою установи розпочала начальник управління Центру надання адміністративних послуг Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації Юлія Шпак, вітального слова першого заступника голови КМДА Миколи Поворозника, директора Департаменту (Центру) надання адміністративних послуг Наталії Шамрай та голови Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації Сергія Павловського.

«Місто постійно працює над наближенням послуги до її отримувача. Зокрема й над тим, аби максимальний спектр послуг – соціальних та адміністративних, можна було отримати в одному приміщенні. Відкриття підрозділу ЦНАП у цьому приміщенні дає можливість отримати повний комплекс соціальних та адміністративних послуг. Тут вже розташовані Центр соціальних служб Святошинського району, що об’єднує три структури: Управління соціального захисту населення, відділ обслуговування громадян ГУ Пенсійного фонду в м. Києві та Святошинське управління Київського міського центру зайнятості», – сказав Микола Поворозник.

У підрозділі ЦНАПу, окрім стандартних адміністративних послуг, можна також отримати консультацію щодо переліку гарантій та пільг для учасників бойових дій, осіб з інвалідністю, членів їхніх сімей. За окремим зверненням відвідувачі можуть отримати психологічну підтримку. Працює зона самообслуговування для користування електронними сервісами.

Йдеться про 400 послуг, із них соціального характеру – 85. Надання паспортних послуг заплановано впровадити до кінця поточного року.

«Одні з основних завдань нашої роботи – це поліпшення якості надання адміністративних послуг. Ми дякуємо всім, хто долучився до клопіткої роботи – створення нового підрозділу центру адміністративних послуг. Це новий крок у розвитку нашого району та той рівень, який відповідає сучасним вимогам та європейським стандартам. Ми працювали й надалі будемо працювати на благо громади» - сказав Сергій Павловський.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що ЦНАПи Києва працюють з понеділка по суботу із 09:00 до 18:00.