Наприкінці квітня найпотужніша за весь місяць магнітна буря накриє Землю. В цей час варто бути особливо обережними та потурбуватися про своє здоров'я.

Метеоудари мають здатність впливати на здоров'я людей, спричиняти збій роботи приладів радіозв’язку, електроніки та навіть викликати полярні сяйва. Про це повідомляє Meteoagent.

Мігрень. Фото: кадр з Youtube
Мігрень. Фото: кадр з Youtube

Період з 26 по 28 квітня буде особливо небезпечним. В цей час очікуються збурення електромагнітного поля Землі потужністю 6 балів, що оцінюється як великої потужності магнітна буря.

Основний викид енергетичної маси стався на зворотному боці Сонця, але, через обертання самого Сонця, залишки цієї активності можуть піти в магнітне поле Землі за дві доби, викликаючи в ньому сильні магнітні збурення.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

магнітна буря, фото Pxhere
магнітна буря, фото Pxhere

При цьому 29-30 квітня будуть спокійними, адже вплив сонячних спалахів становитиме 2 бали. Тобто рівень небезпеки – низький.

Магнітні бурі можуть спричинити погіршення самопочуття, викликати занепад сил, безсоння, головний біль, загострення хронічних захворювань, дратівливість.

В такі небезпечні дні варто бути особливо уважними за кермом та не ігнорувати проблеми зі здоров’ям, які у вас виникають. Можливо, навіть краще відкласти далекі поїздки, зустрічі чи емоційно важкі заходи.

Дотримуйтеся кількох правил, аби зменшити негативний вплив підвищеної сонячної активності:

  1. Намагайтеся більше часу проводити на свіжому повітрі, обирайте прогулянки пішки. Проте будьте обережні з сонцем, а в обідній період краще не перебувайте під сонячними променями.
  2. Обмежте вживання важкої їжі, краще надавайте перевагу корисній та легкій.
  3. Відмовтеся від шкідливих звичок (куріння, алкоголю).

Матеріали новинного характеру не можуть вважатися призначенням лікаря і прирівнюватися до них. Перед прийняттям рішення обов'язково проконсультуйтеся з лікарем і зверніться до фахівця.

Нагадаємо, ми писали, що екстрасенс назвав дату завершення війни: які прогнози Хаяла Алекперова вже здійснилися.

Як повідомляв "Знай.ua" качани будуть соковиті і без тріщин: як вирощувати капусту на городі - три важливі правила.

Також "Знай.ua" інформував, як використовувати картопляні лушпайки на городі: врожай буде багатим та якісним.