На офіційній сторінці мобільного оператора Vodafone у соціальній мережі Facebook попереджають про блокування номерів.

Оператор наголосив, що завжди працює над покращенням захисту клієнтів. Тому там і нагадали про корисну послугу під назвою "Підоглядний номер", завдяки якій можна убезпечити себе та своїх близьких від спаму та телефонних аферистів.

Vodafone, скріншот: YouTube
Vodafone, скріншот: YouTube

Оператор роз'яснив роботу після підключення. Якщо абонент додав номери своїх рідних у My Vodafone, він зможе легко підключити необхідні послуги. Для цього у розділі "Мої номери" необхідно вибрати номер абонента, якому хочете підключити послугу, перейти до "Доступні послуги" та знайти "Підозірковий номер".

Залишається тільки натиснути "Підключити", після чого ні телефонні дзвінки, ні смс-повідомлення не турбуватимуть ваших близьких, ні вас особисто.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Vodafone, скріншот: Facebook
Vodafone, скріншот: Facebook

Слід зазначити, що під час підключення "Підоглядного номера" автоматично активується послуга "Збереження номера", яка не передбачає додаткових витрат. За допомогою неї ви захистите номер від можливого несанкціонованого перенесення до іншої мобільної мережі.

Послуга "Підоглядний номер" для абонентів за передоплатою коштуватиме 50 копійок/день, для інших абонентів – 15 грн. на місяць.

Нагадаємо, "Київстар" зробив важливе оголошення на рахунок купівлі нових SIM-карток: "Доставка та 170 гривень"

Як повідомляв "Знай.uа", "Яксь убого...": українець у Європі очманів від сервісу Vodafone за 200 гривень, вдома за таке доведеться віддати тисячу

Знай.ua писав, "З хітрож*пою різницею": українець не зміг зняти гроші з картки "ПриватБанку", хотіли більше