В українських супермаркетах змінилися ціни на популярні м'ясні продукти — сосиски та сардельки. Не всі позиції подешевшали, але є на чому заощадити. Про це свідчать дані моніторингу, опубліковані на порталі Мінфін.

За час повномасштабної війни ціни на продукти харчування зробили неймовірний ривок нагору. Зокрема, сильно подорожчали м'ясні продукти, серед яких сосиски та сардельки. Втім, у першій половині березня в українців з'явилася можливість купити деякі товари дешевше, ніж вони коштували у лютому.

Супермаркет, фото: Знай.ua
Супермаркет, фото: Знай.ua

Сосиски

Так, станом на 11 березня сосиски яловичої торгової марки "Алан" у середньому пропонуються по 118,62 гривні за 350 грамів. Минулого місяця цінник був трохи нижчим – 117,58 гривні. В той самий час сосиски "Бащинський філейні" подешевшали з 213,98 до 173,95 гривні за кілограм.

Ціни на сосиски. Фото: скрін Мінфін
Ціни на сосиски. Фото: скрін Мінфін

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Сардельки

Сардельки із сиром у середньому продаються по 203,30 гривні за кілограм. При цьому у лютому цінник був нижчим – 198,40 гривні за кіло. Сардельки "Алан Женевські" із сиром подешевшали майже на 6 гривень, до 274,90 гривні за кіло. Сардельки "Ятрань" молочні додали у ціні зі 114,56 до 114,90 гривні за кіло.

Ціни на сардельки. Фото: скрін Мінфін
Ціни на сардельки. Фото: скрін Мінфін

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, в українських супермаркетах почали "танути" ціни на курячі яйця: скільки коштуватиме десяток.

Також наш портал інформував, у магазинах буде не проштовхнутися: українцям пообіцяли зниження цін на популярні продукти.

Крім того, ми писали, соняшникова олія та яйця в Україні продають тепер за новими цінами: скільки коштуватимуть популярні продукти.