Вже склалася багаторічна традиція, що чоловіки напередодні 8 березня активно обирають у квіткових магазинах та кіосках букети.

Можна помітити, що різноманітність кольорів дуже велика і очі просто розбігаються. Мало хто замислюється, а чи всі квіти, згідно з етикетом, можна дарувати свої дорогим та коханим жінкам.

Вибираючи букет важливо врахувати, кого ви збираєтеся привітати – маму, бабусю, колегу по роботі, кохану дівчину чи дружину. Для жінки старшого покоління краще вибрати троянди або великі солідні квіти. Дуже підійде білий колір - так ви покажете свою повагу.

Квітковий ринок, скрін з відео
Квітковий ринок, скрін з відео

Молодій дівчині можна подарувати легковажніший букет з тюльпанів або навіть польових квітів: маргаритки, ромашки або дзвіночки. Спеціально для наших читачів ми вибрали найкращі приклади квітів, букет із яких стане неймовірним подарунком:

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Пролісок – надія, ніжність, молодість.

Троянда червона – кохання, пристрасть; біла – чистота та невинність, скромність та ніжність, таємничість; жовта – щастя, радість, а за іншою версією – недовіра; рожева – найвище щастя.

Ромашка – життєрадісність та щастя, символ милої простоти та ніжності, вірності.

Бузок – краса, закоханість, перші хвилювання кохання.

Тюльпан – символ весни та вічної молодості.

Фіалка – гідність, скромність; невинність, таємне кохання.

Хризантема – "ти прекрасний друг", радість, відкритість, веселощі та відпочинок.

Гвоздика – чарівність, жіноче кохання, захоплення, честь і свобода, вірність… Червоні гвоздики – пам'ять загиблих, повага до ратних подвигів.

Жоржина - примхливість, мінливість, швидкоплинна закоханість.

Квітковий ринок, скрін з відео
Квітковий ринок, скрін з відео

Нагадаємо, що корисна для кишечника, серця та мозку: названо смачну і доступну крупу, яка не стане зайвою в раціоні.

Раніше ми повідомляли, як боротися із запітнілим склом у машині: на допомогу прийдуть несподівані кошти - картопля, оцет і піна для гоління.