Багато хто з нас хоче дізнатися, що ж нас чекає в майбутньому, щоб підготувати себе до різних ударів долі або ж, навпаки, заспокоїтися, якщо зараз у житті все йде не так гладко.

У такі моменти ми можемо читати гороскопи, ходити до ворожок або сподіватися на віщі сни... Як чудово, що технології зробили крок вперед і будь-який фахівець може допомогти відразу багатьом людям навіть на відстані. Серед таких знавців свою справу і відома тарологиня Аліна Белич, яка пропонує всім українцям дізнатися про прогноз на березень 2023 року. Для цього вам просто потрібно вибрати одну карту з п'яти запропонованих та прочитати значення, які ми вкажемо нижче. Зосередьтеся на собі, уважно подивіться на карти та виберіть одну.

Прогноз на березень-2023 від Аліни Белич
Прогноз на березень-2023 від Аліни Белич

1 карта

Місяць пройде під егідою починань, які обіцяють грошові надходження. Це буде дуже гарний фінансовий шанс. Можливо, ви підете на навчання, або замислитесь про це. Не роздумуйте надто довго і йдіть, адже це чудовий шанс. Звертайте увагу на знаки, які вкажуть вам, як заробити гроші та примножити свої ресурси. Головне в березні для Вас – скористатися цим шансом. Місяць може бути присвячений початку нового проєкту або відточенню умінь, в які потрібно буде вкласти багато сил і знань.

2 карта

Місяць для вас пройде сумбурно, емоційно. Ви відчуватимете внутрішній конфлікт, який полягатиме в тому, що у вас буде багато можливостей, виборів, але ви в цьому будете губитись. Толком щось одне ви обрати не зможете, незалежно від того, що це: побачення з різними людьми або пропозиція по роботі. Зверніть увагу на це, спустіться на землю, відкрийте очі на правду і реально оцініть шанси окремо від своїх фантазій.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Тарологиня Аліна Белич, фото: Знай.ua
Тарологиня Аліна Белич, фото: Знай.ua

3 карта

Для Вас теж березень буде хороший початку нових проєктів, втілення ідей. Вас може відвідати справді геніальна ідея. Можливо, ви навіть захочете почати якісь нові стосунки або змінити сферу діяльності. Березень - чудова можливість проявити себе в чомусь новому. Цього місяця ви можете щось дізнатися щодо важливого для вас питання. Якщо ви були заплутані, то саме цього місяця прийде рішення, яке поставить крапку, але почне щось нове. Будьте уважні до інсайтів, тому що вони можуть виявитися тим самим вірним рішенням.

4 карта

Для вас березень буде місяцем паузи та відпочинку. Або ви буквально поїдете у відпустку і роздумуватимете над тим, куди рухатися далі, або це просто буде період невеликого застою, коли ви зайшли в глухий кут. Ви захочете взяти паузу, усамітнитися та подумати над тим, чого ви реально хочете. Головне – сприймайте цей період із вдячністю. Вам цей час дано, щоб все переосмислити і рухатися далі.

А для тих, хто обрав 5 карту, пропонуємо самостійно ознайомитися з її значенням безпосередньо з відео Аліни Белич нижче.

Нагадаємо, що у Володимира Зеленського заявили про початок розпаду росії, що чекає на землю путіна: "Світу треба готуватися".