Розлад травлення може статися через кілька причин і якщо проблема мучить регулярно, то з візитом до лікаря краще не затягувати. Втім, для першої допомоги можна скористатися натуральними засобами травами. Про це пише medicalanswers.

Деякі трави мають особливі властивості, які мають дуже позитивний вплив на людський організм. Однак займатися самолікуванням на їх основі не варто, їх можна використовувати, щоб полегшити стан, наприклад, при розладі шлунка.

Дискомфорт у животі. Фото: скрін youtube
Дискомфорт у животі. Фото: скрін youtube

Орегано

Відмінно впливає на шлунок і дозволяє розслабитися. Ця приправа має антибактеріальні властивості, тому ефективно допомагає при розладах травлення.

Розмарин

Його рекомендується використовуватиме відновлення нормальної роботи травної системи. Розмарин допомагає при здутті живота, нетравлення та запору, адже стимулює кровообіг та розслаблює шлунок.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Розмарин. Фото: скрін youtube
Розмарин. Фото: скрін youtube

Шавлія

Допомагає скоротити утворення шлункових газів, а також має антибактеріальні та антиспазматичні властивості. Також він містить ефірні олії, які благодійно впливають на травну систему та нормалізують її роботу.

Матеріали новинного характеру не можуть вважатися призначенням лікаря і прирівнюватися до них. Перед прийняттям рішення обов'язково проконсультуйтеся з лікарем і зверніться до фахівця.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, звички, які слід змінити, щоб не нашкодити здоров'ю: більше рухайтеся та не забувайте про сніданки.

Також наш портал інформував, що потрібно їсти, щоб отримувати гормони щастя: список нехитрих продуктів, щоб життя стало на радість.

Крім того, ми писали, для здоров'я та краси: яка популярна крупа може покращити стан шкіри та волосся.