Нова допомога в гривні від чеської гуманітарної місії "Люди в біді" передбачає виплати 2200 грн постраждалим українцям.

Виплати буде здійснювати ПриватБанк, про що банк повідомив у повідомленні. На допомогу з Чехії можуть розраховувати ВПО з зони бойових дій, ті, хто втратили або у яких пошкоджено житло, ті, хто проживають поблизу лінії фронту та особи, які надають прихисток для ВПО.

Гроші. Фото: скріншот youtube
Гроші. Фото: скріншот youtube

Для отримання допомоги слід зареєструватися через Мінсоцплолітики в платіжній системі PrivatMoney. Якщо такої зареєстрованої банківської картки немає або не правильно вказано реквізити, клієнт отримує смс повідомлення з контрольним номером переказу PrivatMoney.

Маючи контрольний номер, допомогу через платіжну систему PrivatMoney можна отримати в Приват24, ТСО, банкоматі у відділенні ПриватБанку чи за телефоном 3700 – на картку ПриватБанку.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Кого не мобілізують до армії: перелік професій Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

"Людина в біді", це чеська гуманітарна організація, яка була відкрита в Україні з 2003 року. Після початку повномасштабної війни організація розгорнула проєкти у 23 областях України Організація допомагає постраждалим від війни, надаючи необхідні продовольчі та промислові товари, засоби гігієни, допомагає у відновленні житла, надає психосоціальну підтримку та грошову допомогу.

Нагадаємо, ми писали, як отримати від 2 до 3 тисяч гривень допомоги? Українцям сказали, хто у списку, перевірте і ви.

Як повідомляв "Знай.ua" довідка з місця реєстрації більше не потрібна: в Україні змінили вимоги щодо обов'язкових документів.

Також "Знай.ua" інформував, що в Україні збільшити пенсію: всім, хто працював до 2000 року, розповіли важливий аспект.