Київські школярі мали цієї зими дуже довгі канікули, які напевно їх дуже потішили, але все хороше колись закінчується і цей позаплановий відпочинок теж добігає кінця.

Стало відомо, що школи Києва відновлять навчання у форматі онлайн та офлайн вже у понеділок, 30 січня.

Школярі. Фото: скриншот з відео
Школярі. Фото: скриншот з відео

Таку новину повідомили у Telegram-каналі КМДА.

"97% столичних шкіл, які мають укриття, відновлять навчання у змішаному форматі – як онлайн, так і офлайн. До класів має прийти близько 117 тисяч школярів" , - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати
Показати ще

Також у КМДА зазначили, що у період зимових канікул проводилося впорядкування укриттів. Наразі там притулку можуть отримати понад 189 тисяч осіб, що на 42 тисячі більше, ніж на початку навчального року.

"Перевірили також готовність навчальних закладів до другого семестру. Особливо звертали увагу на пошкоджені під час повітряних атак школи" , - повідомили у Кличка.

Віталій Кличко. Фото: Youtube
Віталій Кличко. Фото: Youtube

Зазначається, що пошкоджені школи вже готові приймати учнів: опалення підключено, персонал проінструктований на випадок нових небезпек.

Крім того, проведено роботи, які мають забезпечити якісне та безперебійне підключення до інтернету.

Повідомлення КМДА
Повідомлення КМДА

Нагадаємо, що школярам скасували ЗНО, але змінили тест на мультфільм: Сергій Шкарлет розповів про вступ у 2023 році.

Раніше ми повідомляли про пільги для вступників у 2023 році: у МОН розповіли, хто з абітурієнтів матиме послаблення.