Багато наших читачів, як і ми, з нетерпінням чекають Нового 2023 року Чорного Кролика, щоб якнайшвидше загадати найважливіше бажання.

Якщо з тим, у чому зустрічати, що готувати і як прикрашати квартиру напередодні зустрічі року Чорного Водяного Кролика (Кота), ми вже розібралися, то як пройде новорічна ніч у всіх знаків Зодіаку ще немає. Пропонуємо це виправити. За місію освіти і навіть попередження взялася відома українська тарологиня Аліна Белич, яка поділилася прогнозом у своєму Instagram.

Рік кролика, скріншот: YouTube
Рік кролика, скріншот: YouTube

Аліна зробила прогноз за декількома напрямками для кожного зі знаків Зодіаку, щоб українці могли бути максимально готовими до всіх викрутасів новорічної ночі. Ми коротко опишемо ситуацію для всіх знаків Зодіаку, а повнішу картину можна дізнатися в соцмережах у Аліни.

Тарологиня Аліна Белич, фото: Знай.ua
Тарологиня Аліна Белич, фото: Знай.ua

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Овен

Овен
Овен

З ким зустрінете Новий 2023: свято пройде активно, відзначати ви будете, швидше за все, в компанії друзів, але свято не вдасться.

Як пройде свято: можливий конфлікт чи образа на когось. Ви захочете піти зі свята. Можливо, ви вирішите відзначати Новий рік наодинці через події 2022 року і відсторонитесь від усіх.

В якому стані ви будете: буде підвішений стан, коли хочеться відійти від усього і від усіх. Ви будете в смутку та розчарованості.

Телець

Телець
Телець

З ким зустрінете Новий 2023 рік: перспектива зустріти Новий рік із близькою подругою, мамою, сестрою - з якоюсь розумною жінкою, яка буде ключовою фігурою вечора.

Як пройде свято: не буде яскравого святкування та куражу. Свято буде сповнене бажанням залишити старий рік, залишити все позаду і почати все інакше, з чистого аркуша.

В якому стані ви будете: бажання нарешті попрощатися з усім, що тягнуло вниз у 2022 році і розібратися зі своїми залежностями.

Близнюки

Близнюки
Близнюки

З ким зустрінете Новий 2023 рік: з другою половинкою, якщо її немає, то з близьким другом (скоріше за все чоловіча компанія).

Як пройде свято: емоційно, радісно, ​​відкрито, з почуттям довіри та легкістю. Ті, хто зустрічатиме з другою половинкою, влаштують романтичний вечір з неймовірною теплотою.

В якому стані ви будете: веселість, легкість та стан куражу. Новий рік пройде добре.

Рак

Знак Зодіаку Рак
Знак Зодіаку Рак

З ким зустрінете Новий 2023: або в жіночій компанії, або з близькою подругою.

Як пройде свято: в затишку, комфорті та, швидше за все, в домашній обстановці. Ви почуватиметеся в безпеці, але свято триватиме недовго.

В якому стані ви будете: саме ви відчуватимете бажання посперечатися та конфліктувати. Або буде стан активності, з бажанням вирішити все у святі.

Лев

Знак Зодіаку Лев
Знак Зодіаку Лев

З ким зустрінете Новий 2023 рік: буде крута та активна вечірка з великою кількістю друзів. Можливі люди з різних компаній – не лише близькі, а й незнайомці.

Як пройде свято: активно, весело, але вам буде не до кінця зрозуміло, чи задоволені ви цього вечора.

В якому стані ви будете: як удома, затишно, без дискофрморту.

Діва

Діва
Діва

З ким зустрінете Новий 2023: карти не хочуть говорити компанію. Швидше за все, це станеться хаотично, несподівано для вас.

Як пройде свято: з якого боку подивитись. Свято різко стане не таким вже веселим і, можливо, відбудуться конфлікти, аж до розставання в Новорічну ніч.

В якому стані ви будете: вбите, ніяке, без бажання активувати та святкувати.

Терези

Терези
Терези

З ким зустрінете Новий 2023 рік: відзначатимете у крутій сімейній чи дружній обстановці з бурею емоцій.

Як пройде свято: рухомо, активно та класно.

В якому стані ви будете: не всі ваші очікування виправдаються, тому ви будете не зовсім задоволені.

Скорпіон

Скорпіон
Скорпіон

З ким зустрінете Новий 2023 рік: у веселій та галасливій компанії, де ви будете отримувати багато уваги та почувати себе зіркою.

Як пройде свято: яскраво, пристрасно, бурхливо та оптимістично.

В якому стані ви будете: відчуватимете перехід на новий рівень, коли все старе йде. 2023 року почнете з чистого листа.

Стрілець

Стрілець
Стрілець

З ким зустрінете Новий 2023 рік: з другою половинкою або з другом. Буде більш чоловіча компанія.

Як пройде свято: затишно, повільно. Можливо, свято пройде на роботі.

В якому стані ви будете: чекаючи на те, що принесе Новий рік.

Козеріг

Козеріг
Козеріг

З ким зустрінете Новий 2023 рік: швидше за все на самоті.

Як пройде свято: у роздуманих та спробах усвідомити, що відбувається.

В якому стані ви будете: ви захочете спалити усі мости, усі зв'язки, що викликають негативні емоції.

Водолій

Водолій
Водолій

З ким зустрінете Новий 2023 рік: або вдвох з другою половинкою, або намагатиметеся встигнути потрапити на дві вечірки відразу.

Як мине свято: ви погуляєте скрізь, щоб встигнути привітати всіх знайомих та друзів.

У якому стані ви будете: з бажанням спалити все, що обтяжувало 2022 року. Залишити всі біди та перешкоди.

Риби

Риби, гороскоп
Риби, гороскоп

З ким зустрінете Новий 2023 рік: є ймовірність того, що ви вирішите зустріти свято на самоті, наодинці зі страхами та переживаннями. Є ймовірність і компанії, але ви її не помітите.

Як пройде свято: спокійно, образливо і як завжди, без яскравої емоційності.

У якому стані ви будете: розстроєним, через подію, яка відбудеться напередодні. Ви будете у переживаннях.

Нагадаємо про правила зустрічі Нового 2023 Чорного Кота: навіщо класти гривні під тарілку і що не можна робити, щоб не отримати "кусь".

Раніше ми повідомляли, кому пощастить, а на кого чекає розчарування з 1 по 7 січня 2023 року за знаками Зодіаку: Тільці "відлетять", а Риби розплачуться.