Всі ми в новорічну ніч піддаємося масовому психозу і загадуємо те саме потаємне бажання, в надію, що воно збудеться.

Наразі всі українці мріють лише про нашу перемогу і саме це бажання загадуватимуть під бій курантів. Якщо Росія на чолі з путіним не дозволила нам відзначити, як ми того хочемо, то може хоч загадаємо бажання особливого? Нижче ми наведемо кілька дієвих способів для цього.

Новорічна ніч, фото: khm.gov.ua
Новорічна ніч, фото: khm.gov.ua

1. Лист Діду Морозу

Пам'ятаєте, як у дитинстві ви писали листа Діду Морозу з проханням виконати ваше новорічне бажання? Так от цей спосіб працює і для дорослих. Ним користуються багато людей у ​​різних країнах світу. За кілька хвилин до Нового року напишіть докладно своє бажання на аркуші паперу, адресуючи його Діду Морозу. Згорніть цей лист у вигляді літачка, і як тільки куранти проб'ють 12, випустіть його з відкритого вікна. Ваше бажання неодмінно здійсниться.

Як написати листа Діду Морозу, фото - Реxels
Як написати листа Діду Морозу, фото - Реxels

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

2. Келих шампанського з бажанням

Це найпоширеніший і найпростіший спосіб, яким користуються мільйони людей, які зібралися за святковим новорічним столом. Напередодні зустрічі Нового року потрібно приготувати невеликий папірець та олівець. Як тільки починають бити куранти, що оповіщають його парафію, потрібно встигнути написати на папері бажання і швидко спалити її над келихом шампанського. При цьому попіл обов'язково має потрапити у келих. Поки б'ють куранти, шампанське слід встигнути випити до дна. Попереджаємо, що папір не завжди встигає догоріти, тому ви можете подавитися. Будьте уважні.

3. 12 виноградинок

Цей спосіб популярний в Іспанії, де виноград вважається символом достатку та благополуччя. Щоб загадати новорічне бажання, потрібно підготувати 12 великих виноградинок і з першим боєм курантів встигнути їх з'їсти і виплюнути кісточки. У процесі в думках промовляється бажання, яке ви хочете загадати на Новий рік.

Святкування Нового року, фото ubr
Святкування Нового року, фото ubr

4. Бажання у стрибку

Цей дуже простий спосіб вважається дуже дієвим. Просто в момент наступу Нового року потрібно зістрибнути зі стільця і ​​в польоті встигнути загадати бажання. Тільки не дуже захоплюйтеся алкоголем до цього, проводжаючи Старий рік, щоб ваш стрибок пройшов успішно.

5. Записка на ялинці

Бажання можна візуалізувати, намалювавши його у вигляді картинки. Потім її слід згорнути в трубочку, обв'язати червоною стрічкою, капнути на неї воском із новорічної свічки і повісити на новорічну ялинку. Але робити це потрібно в перші хвилини Нового року. Вранці малюнок потрібно зняти та заховати в затишне місце.

Новорічна ялинка: пишне вбрання
Новорічна ялинка: пишне вбрання

Нагадаємо, як порадувати Чорного Кролика, але не роздратувати Тигра: що заборонено робити в Новий рік, щоб удача не відвернулася.

Раніше ми повідомляли про гороскоп для всіх знаків Зодіаку на Новий рік : Діви зустрінуть 2023 року у сварці, Овни залишать все, а Скорпіони будуть зірками.