Коли настане 1 січня, ми наполягаємо на тому, щоб наша дієта розпочалася в понеділок. Перш ніж ми це усвідомимо, настав лютий, а ми все ще запиваючи ті залишки замороженого святкового печива молоком.

У 2023 році будуть злети і падіння (як і більшість років), але він наблизить нас до того, чого ми хочемо і потребуємо як особистості. Про це йдеться на порталі glam.

Щасливий день для знаків зодіаку. Фото: youtube
Щасливий день для знаків зодіаку. Фото: youtube

Овен: 16 травня

Юпітер залишатиметься у вашому знаку до 16 травня 2023 року. З 16 травня ваші "гроші, особисте майно, цінні речі та самооцінка починають розширюватися, збільшуватися, покращуватися та рости". Це початок важливий цикл у вашому житті та ідеальний час для прийняття важливих рішень, що впливають на життя.

Телець: 16 травня

6 травня 2023 року Юпітер, планета удачі, удачі та зростання, покине Овна та увійде в Тельця . Це чудово і для вас, і для Овна, любий Телець. Оскільки ваш знак дуже приземлений і практичний за своєю природою, вплив вищих сил Юпітера може трохи підняти вас над землею, розслабити і дати відчуття спокою.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Близнюки: 17 січня

7 січня 2023 року Сатурн перейде з Козерога у Водолій. Це будинок долі Близнюків, тож це означає, що будь-які моменти стресу чи виснаження закінчаться. Ви зможете приймати більш швидкі рішення, і якщо будь-які аспекти вашої поточної кар’єри вас турбують, ви не будете боятися внести необхідні зміни, необхідні для того, щоб привести вас туди, де вам потрібно бути, Близнюки.

Рак: 30 серпня

Серпень і вересень 2023 року будуть для вас, Рак, місяцями великої сили та рішучості. Прямо в середині двох місяців — 30 серпня — за даними Yearly-Horoscope.com , це найвдаліший день у році для Рака. Можливо, це було пов’язано з тим, що 17 серпня Сонце проходитиме через Лева, а це означає, що воно перебуває в будинку сім’ї — те, чим особливо захоплюється Рак.

Щасливий день для знаків зодіаку. Фото: youtube
Щасливий день для знаків зодіаку. Фото: youtube

Лев: 7 лютого

Через положення планет у 2023 році вам можуть виникнути певні труднощі, які доведеться подолати в другій половині року, Лев. Однак будьте впевнені, що це зробить вас сильнішими та дозволить отримати цінні уроки в майбутньому. З точки зору дня, коли любов, кар'єра і сім'я будуть найбільш сильними на вашу користь, це 7 лютого 2023 року; це пояснюється тим, що положення Юпітера та Меркурія змусять вас почуватися найбільш успішними та впевненими.

Діва: 1 квітня

Найкраща пора року для Діви настане відразу з початком другого кварталу; друга чверть починається 1 квітня 2023 року. Вплив Венери допоможе активізувати ваші романтичні стосунки, а Марс і Меркурій відкривають можливість для подорожей і ділових можливостей. 1 квітня є частиною циклу, який триватиме до 16 травня. У циклі, який розпочнеться 20 грудня 2022 року, ваше особисте життя переживе новий підбадьорливий та хвилюючий викид енергії.

Терези: 30 жовтня

У цілому 2023 рік для Терезів очікується приємний рік. Протягом року можуть спостерігатися деякі злети та спади, а також емоційні коливання, але все згладиться до 30 жовтня.

Це пов’язано з тим, що в цей день місячний північний вузол увійде в знак Риб, тому ваше процвітання, як кажуть, буде мати значний позитивний вплив. Це час, коли для вас почнеться цикл захисту — будь-які позови проти вас або ворогів у вашому житті не зможуть торкнутися вас шкідливими способами.

Скорпіон: 16 листопада

На щастя, 2023 рік виявиться для вас фантастичним, Скорпіон. Фактично, вас вважають одним із трьох найщасливіших знаків року разом із Терезами та Близнюками. Yearly-Horoscope.org розкриває, що це результат того, що Марс перебував у прихильності Скорпіона протягом усього 2023 року, тому за весь рік для вас не буде особливо низьких балів. Оскільки Марс пройде через знак Скорпіона, починаючи з 16 листопада, ви, ймовірно, відчуєте період високої потужності та живої енергії, який триватиме до 28 грудня 2023 року.

Стрілець: 17 січня

2023 рік може виявитися досить складним. Радимо уважно стежити за найважливішими аспектами свого життя в 2023 році, але поки не переживайте — буде багато позитивних моментів, а будь-які невдачі — це важливі уроки. Indastro проливає світло на той факт, що Сатурн переміститься 17 січня, і цей перехід спонукатиме вас зробити важливі кар’єрні кроки, які вплинуть на ваше життя та успіх на краще. Це також час, коли положення Юпітера додасть чудових переваг вашим стосункам.

Козеріг: 23 березня

Після 15 років перебування у вашому Першому Домі Я, Козерозі, Плутон здійснить свій "довгоочікуваний вихід" і увійде у Водолія 23 березня 2023 року (через Tarot.com ). Цей крок підніме вашу самооцінку, зміцнить впевненість, розвіє старі ілюзії та змусить вас полюбити себе таким, який ви є. Щобільше, 2023 рік стане загальним періодом, який означатиме розширення та зростання у вашому житті.

Водолій: 30 жовтня

Жовтень 2023 року стане місяцем великого позитиву для Водоліїв. Шанси будуть дуже на вашу користь, і удача буде на вашому боці у фінансовому, романтичному та особистому житті. Ви можете завести нові зв’язки та завоювати повагу серед колег. Додаючи до цього, 30 жовтня буде особливо важливим, оскільки воно знаменує кінець деяких перешкод у вашій роботі та сімейному житті.

Риби: 7 березня

Сатурн увійде в Риби навесні 2023 року і залишиться там майже три роки. «Сатурн — це зрілість, відповідальність, дисципліна та управління», — розповідає Well + Good астролог-психолог Дженніфер Фрід, доктор філософії. Для вас, Риби, це означає, що час великого переходу почнеться 7 березня 2023 року, в день, коли Сатурн увійде у ваш знак. Ви почнете закладати фундамент, необхідний для процвітання вашого майбутнього.

Нагадаємо, ми писали, що кого краще не запрошувати в гості: 5 знаків зодіаку гірших за татарина.

Як повідомляв "Знай.ua" в Україні ще не все так погано: у яких країнах традиційна вечеря на Різдво обійдеться найдорожче.

Також "Знай.ua" інформував, до Нового року кілька тижнів: українцям сказали, як не залишитися без даху над головою, Чорному Кролику не сподобається