Українців попередили, що до весни треба бути готовими до вимкнень електроенергії.

Найпозитивніший сценарій - це планові вимкнення. Про це зазначив генеральний директор YASNO, Сергій Коваленко в ефірі загальнонаціонального національного телемарафону.

Блекаут в столиці. Фото: Youtube
Блекаут в столиці. Фото: Youtube

Представник енергетичної компанії нагадав українцям, що росія завдала вісім хвиль ракетного терору по критичній інфраструктурі України.

Україна пережила вже восьму хвилю ракетного терору. Найважча ситуація зі світлом – в Одеській та Київській областях. Поки що рано говорити про повернення до стабілізаційних графіків відключення. - зазначив експерт.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Блекаут в столиці. Фото: Youtube
Блекаут в столиці. Фото: Youtube

Коваленко підкреслив, що є багато питань, коли взагалі можна біде відмовитися від графіків і коли буде у нас 100% світло. До кінця березня триватимуть відключення світла – базовий сценарій, який буде для України гарним, якщо ми проживемо зиму та початок весни у стабілізаційних графіках.

Найважча ситуація зі світлом – в Одеській та Київській областях. В Укренерго підтвердили, що 5 грудня ці дів області постраждали найбільше. У цих регіонах світло вимикають нині не за графіком. Енергетики запевняють, що роблять все можливе, щоби повернутися до стабілізаційних графіків відключення.

Нагадаємо, ми писали, що в Україні із грудня значно зросла сума аліментів: кому і на скільки.

Як повідомляв "Знай.ua" в Україні заготовили рекордну кількість дров на зиму: тепло буде кожному.

Також "Знай.ua" інформував, росіяни мріють заморозити українців, а замерзають самі: сидять у мороз без опалення.