Кияни можуть залишитись без опалення до кінця весни у разі обстрілів.

Про це заявив мер міста Кличка на Київському безпековому форумі. За його словами, якщо протягом 24 годин при температурі -5°C (зовнішньої) не буде опалення та води, то доведеться зливати системи опалення у Києві.

Кияни. Фото: Youtube
Кияни. Фото: Youtube

"Це означає, що до весни подати воду буде дуже складно. І до початку весни будуть складні виклики", - зазначив він.

За словами Кличка, це може призвести до пошкодження систем життєзабезпечення. Буде необхідно зливати воду. Це означає, що до весни подати воду буде дуже складно. І на початок весни будуть складні виклики.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Кличко зазначив, що "за дуже короткий проміжок часу температура у квартирах може не сильно відрізнятись від зовнішньої", також залишається загроза руйнування системи електропостачання у всьому місті.

Він закликав мешканців бути готовими до різних сценаріїв, навіть до гіршого, та мати план дій на такий випадок.

Віталій Кличко
Віталій Кличко

У місті Києві сьогодні знаходиться 3,5 мільйона людей. 430 пунктів обігріву – смішно. І 500 не допоможе, і 5 тисяч буде мало. Не дай боже, в ситуації вони захлинуться від кількості людей. Вони робляться не для того, щоби там жити. Це для тимчасового перебування у короткий термін

Нагадаємо, ми писали, що найдешевший спосіб обігріти оселю без опалення та світла: обійдеться менш ніж у 20 грн.

Як повідомляв "Знай.ua" крупи можуть подешевшати на 5% вже у грудні, а решта продуктів подорожчає на 10-15%.

Також "Знай.ua" інформував, деяких українців під час оформлення субсидій не перевірять на борги: хто отримає допомогу