Ми вважаємо своїм обов'язком попередити наших читачів, які стосуються водіння транспортних засобів. Найближчим часом за дуже банальне порушення ПДД в Україні водіїв штрафуватимуть на дуже велику суму. Скажімо так, у квитанції українські водії можуть побачити суму 600 тисяч гривень.

Про це стало відомо завдяки повідомленню порталу Hyser.

Ні для кого не секрет, що на території України є багато штрафів за порушення правил дорожнього руху. Багато хто з них, якщо не всі, можна сплатити онлайн прямо зі свого телефону.

Поліція, штраф, скріншот: YouTube
Поліція, штраф, скріншот: YouTube

Майже всі штрафи становлять суму близько 1000 гривень, проте тепер усе може значно змінитись і деякі порушники будуть змушені платити набагато більше.

Популярні новини зараз
Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Квитанція, штраф - фото ukr.media
Квитанція, штраф - фото ukr.media

Насамперед потрібно розповісти про одного з водіїв, який буквально нещодавно порушив правил дорожнього руху. Він на високій швидкості вирішив прослизнути на червоне світло. Через цей вчинок сталася ДТП і винуватцю інциденту тепер загрожує штраф у 700 тисяч гривень.

Варто зазначити, що сума 700 тисяч гривень необхідна для того, щоб відновити автомобіль потерпілого. Крім цього повідомляється, що страхова компанія, як і належить, виплатила потерпілому автомобілісту 100 тисяч гривень. Але решту 600 тисяч гривень виплачуватиме винуватець ДТП.

Порушник ПДР всіляко заперечує це рішення і доводить, що він нібито не винний. Проте Верховний суд зобов'язав винуватця сплатити потерпілому різницю між фактичним розміром збитків та страховою виплатою.

Нагадаємо, ось так виглядав перший мотоцикл, зібраний в Україні: "Червоно-чорний монстр".

Раніше повідомлялося, перший український позашляховик, розроблений ще за СРСР: "Волинське диво...".

Також, мрія рекетира: у мережі показали "Волгу", яку могли собі дозволити лише бандити 90-х.