Через обстріли критичної інфраструктури України, по містах почали з'являтися так звані "Пункти незламності", які то обурювали українців, але останнім часом стали втішати.

Користувач Twitter "Перша приватна мемарня" оприлюднив скрин "Пункту незламності" розташований у Київському слідчому ізоляторі. Сам факт та назва розвеселили українців, які вигадали цілу купу мемів та жартів.

Скриншот повідомлення. Фото: Twitter
Скриншот повідомлення. Фото: Twitter

Назвали твіт "Як правильно заходити у Пункт незламності".

В коментарях відповіді на це непросте запитання, адже Пункт - у в'язниці. При чому кожен комент вартий окремого посту, таким чином українці часто розряджають психіку.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"При вході треба проходити перевірку тазіком", "Кидають під ноги старлінк", "А.У.Е. - Автономне Управління Енергією", "шоб зарядити павербанк його треба пронести "на тарпєді"", "Пити можна тільки чефір, за решту напоїв зразу свердлять дірку в горнятку", "Бл*. Ор на всю хату. Побудив жінку і дітей", "Там генератор тупо всередині кімнати? Тіпу, шоб не затримувались? Партія угоріла, провітрювання та кварцювання 10хв, наступна партія заходить", - написали у коментарях.

Скриншот коментарів. Фото: Twitter
Скриншот коментарів. Фото: Twitter

Коментарі. Скриншот Twitter
Коментарі. Скриншот Twitter

Нагадаємо, ми писали, що розхопили як гарячі пиріжки: де і за якою ціною ще можна купити портативні зарядки

Як повідомляв "Знай.ua" решітка газової плити блищатиме після цього: універсальні засоби, які дійсно працюють.

Також "Знай.ua" інформував, в Україні вшестеро побільшало ДТП, і всьому виною російські ракети