Українців попередили, що ціна на долар найближчим часом коливатиметься в межах від 39,5 до 40,8 гривні.

Фінансовий експерт Олексій Козирєв заявив, що наприкінці листопада ситуація з готівковою валютою стабілізується. Побоювань щодо різких стрибків розцінок на долари немає.

Обмін валют, скріншот: YouTube
Обмін валют, скріншот: YouTube

За словами експерта, в українських банках "зелена" валюта перебуватиме у межах від 36,57 до 36,93 гривні за один долар. Жодних факторів, які могли б спровокувати різке подорожчання, він не бачить.

В обмінних пунктах країни спостерігатиметься розрив між вартістю готівкового долара та американської валюти на міжбанку найближчим часом, але це не більше 4 гривень.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження
Показати ще

Обмінники. Фото: YouTube
Обмінники. Фото: YouTube

"Більшість банків за готівковим курсом працюватимуть у межах коридору від 39,4 до 41,0 гривні за один "зелений", а котирування у більшості обмінників фінкомпаній складуть від 39,5 до 40,8 гривні за долар", - додав Козирєв.

Ситуація на чорному ринку в останні дні є досить стабільною, як зазначив експерт. 26 листопада американський долар навіть частково просів у ціні.

Раніше ми писали про те, що українці поскаржилися на систему безпеки в Megogo: аферисти підключалися і купували фільми

Як повідомляв Знай.ua, які генератори можна встановлювати на балконі і як їх безпечно використовувати: поради на часи відключення світла

Також портал Знай.ua писав, що після нових ракетних ударів в Україні подорожчав бензин: водіям доведеться платити ще більше, і це не межа