У грудні продовжить переважати енергія знака Стрільця. Цей час завжди насичений позитивними подіями.

Життя представників кожного знаку зодіаку сповниться яскравими емоціями. Усі справи, які доведеться вирішувати наприкінці 2022-го, мають успіх. Але у грудні будуть дні, коли доля виявить особливу прихильність до кожного. Також весь грудень планета Марс, яка відповідає за активні дії, буде ретроградною, тому цього місяця не слід розпочинати нові серйозні проєкти і купувати складну техніку.

ОВЕН

Гарний місяць. Час, коли у вас все виходить, і все, що ви задумали, відбувається саме відповідно до ваших планів. Це вдалий місяць для покращення свого фінансового благополуччя. Особливо пощастить тим, хто зайнятий у своєму бізнесі, або займає керівні позиції у своїй компанії. В особистому житті у сімейних Овнів відбудуться події, які тільки зміцнять їхні сімейні узи. Ймовірно, отримання несподіваних подарунків. Вільні Овни продовжуватимуть вести розгульний спосіб життя. Зірки попереджають про небезпеку випадкових контактів, особливо наприкінці грудня.

ТЕЛЕЦЬ

Якщо ви поставите собі за мету досягти якихось професійних висот на роботі, то в грудні вам це, безумовно, вдасться зробити. Зірки сприяють кар'єристам та всім Тельцям, які прагнуть підняти свій соціальний статус. Усі можливі перешкоди зникнуть із вашої дороги, і ви спокійно зможете здійснити задумане. Особливо вдалим буде місяць для людей, зайнятих у сфері торгівлі та послуг. Договори та папери, підписані в цей період, будуть приносити вам відчутну користь. Для тих, хто планує зв'язати себе узами шлюбу, місяць теж добрий. Шлюби, укладені Тельцями у грудні, обіцяють бути міцними та довговічними.

Новий 2023 рік, фото: Знай.ua
Новий 2023 рік, фото: Знай.ua

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб
Показати ще

БЛИЗНЮКИ

Намагайтеся більше часу у грудні приділяти друзям та іншим близьким вам людям. У їхній компанії ви знайдете для себе не тільки привід розслабитися і відволіктися від повсякденної метушні, але й чудову можливість подивитися на події, що відбуваються, з іншого погляду. Можливе отримання важливої ​​інформації, яка може вам стати в нагоді в роботі вже найближчим часом. Сімейні Близнюки багато часу приділятимуть проблемам та турботам дітей. Їхні успіхи в черговий раз вас порадують. Цей час також добре підходить для того, щоб покращити взаємини із вашою другою половинкою. Тому сміливо робіть крок уперед, і сім'я, безперечно, оцінить вашу рішучість.

РАК

Найвдалішою для вас буде друга половина місяця. Передсвяткова метушня та постійне очікування змін на краще наповнюватимуть вас енергією та додадуть сил для подальших дій. А ось на початку місяця ваш настрій повністю залежатиме від стану справ на роботі. Не виключено, що вам доведеться займатися справами, які не входять до ваших обов'язків. Але й відмовитись від додаткової роботи ви теж не зможете. Бажано не здійснювати у грудні жодних важливих поїздок за межі міста, а запланувати їх уже наступного року. Емоційний фон місяця дуже високий. Можливі несподівані зміни настрою, пов'язані з подіями особистого життя.

Новий 2023 рік, фото Знай.ua
Новий 2023 рік, фото Знай.ua

ЛЕВ

Грудень для Левів — це непростий час, більшу частину якого ви присвятите врегулюванню різних конфліктів та протиріч. Всі ваші справи, заплановані на цей період, рухатимуться вперед, але не завжди саме так, як ви хотіли спочатку. Тому не виключено, що іноді вам доведеться приймати спонтанні рішення, які не буде можливості як слід обміркувати. Часто доведеться йти врозріз із громадською думкою та відстоювати свою точку зору, яка подобатиметься далеко не всім. Звідси можливі конфлікти інтересів до рукоприкладства. Напружене емоційне тло спаде лише після Нового року.

ДІВА

Представники знака Діва у грудні спокійні та врівноважені. Це непростий період, який вимагатиме від вас максимальної концентрації на ділі. Особливо зірки сприяють представникам технічних професій та всім людям, зайнятим у роботі з механізмами. Ви чудово розумієте необхідність прояву підвищеної працездатності саме зараз, тому що потім у січні ви вже не зможете досягти таких результатів, як тепер. Багато часу займатиметеся домашніми справами і вирішуватимете проблеми вашої родини. Можливі неприємні побутові ситуації, пов'язані з поломками побутової техніки. Вирішення таких питань стане також частиною ваших обов'язків.

Новий рік
Новий рік

ТЕРЕЗИ

Цілий місяць перебуватимете в стані якоїсь передсвяткової розслабленості, досить спокійно реагуючи на всю суєту, що відбувається навколо вас. Багато хто з вас воліє виїхати з міста кудись подалі, щоб зайвий раз підлікувати втомлену нервову систему. Тим же Терезам, у кого такої можливості не буде, слід більше часу присвячувати відпочинку своїм близьким людям. Робота у списку ваших важливих справ стоятиме на одному з останніх місць. В особистому житті у Терезів складається ситуація, коли вони зможуть змінити свій сімейний статус. Це може бути як початок нових відносин, так і відновлення колишньої любові з новою силою.

СКОРПІОН

У грудні Скорпіонів, швидше за все, можна буде застати лише на роботі. Ви прагнете звалити на себе таку купу справ, яку нездатні переробити й десятеро людей. Але ваша інтуїція вас не підводить, і виконуючи більше роботи, ви реально можете збільшити власний добробут. Якщо ви працюєте за наймом, ваше керівництво неодмінно оцінить ваші зусилля. А якщо у вас власний бізнес, то чекайте на хороші доходи. Але постарайтеся принаймні ближче до свят приділити більше часу своїй сім'ї, інакше ризикуєте провести новорічні свята без неї. До порад друзів та знайомих у цей час прислухатися не варто. У цей період вам найкраще покладатися лише на власну інтуїцію.

Новий рік
Новий рік

СТРІЛЕЦЬ

Найбільше часу присвячуватимете вирішенню власних питань, яких у вас накопичилося за рік у достатній кількості. Це може бути як повернення старих боргів, так і дороблення роботи, яку було розпочато вже давно, але чомусь досі ніяк не дороблено. Також доведеться звернути увагу на своє здоров'я. Якісь старі болячки або недолікований зуб неодмінно заявлять про себе, і вам доведеться терміново бігти до лікаря. Навколишні люди теж виявлять до вас найпильнішу увагу. Будете нескінченно довго спілкуватися в інтернеті, а у вашому будинку можливі несподівані гості, які подарують вам приємний сюрприз.

КОЗЕРІГ

У грудні у вас з'являться реальні шанси досягти успіху у вирішенні старих ділових завдань, з якими не могли розібратися вже довгий час. Також з'явиться необхідність зайнятися своєю зовнішністю та, можливо, трохи оновити гардероб. Сімейних Козерогів у грудні в основному турбуватимуть проблеми, пов'язані з вашими дітьми. А ось у Козерогів, які не перебувають у шлюбі, можливі неприємні події, пов'язані з любовними стосунками. З боку коханої людини можливе нерозуміння чи навіть небажання зрозуміти вашу позицію. Результатами таких конфліктів може бути остаточний розрив відносин.

Новий рік, фото: Facebook
Новий рік, фото: Facebook

ВОДОЛІЙ

Зірки сприяють тим представникам знака Водолій, які зайняті у сферах діяльності, пов'язаних з туризмом або з міжнародними відносинами. Так чи інакше, але всі ваші думки та почуття будуть далеко від рідного дому. Ви всіма силами прагнутимете швидше розібратися зі справами і поїхати кудись подалі з міста. Особливо важко доведеться тим Водоліям, які посідають керівні позиції. Ви повинні приймати важкі рішення, які можуть не влаштовувати деяких ваших співробітників. Але зрештою їм доведеться змиритися і прийняти вашу думку. Святкові вечори, проведені у родинному колі, залишать у вашій душі відбиток тепла та затишку.

РИБИ

Грудень для вас досить складний місяць, коли від вас постійно вимагатимуть чогось. І ви, навіть будучи впевненими у своїх силах, ближче до кінця місяця почнете сумніватися і всерйоз замислюватися про те, чи правильні рішення ви ухвалюєте. Насправді причина в тому, що ви все спланували правильно, і однозначно цей місяць пройде для вас цілком вдало, але люди, що оточують вас, чомусь у цьому не впевнені і їх невпевненість поступово буде передаватися і вам теж. Зірки рекомендують вам не брати на себе якихось додаткових зобов'язань, крім того, що вже є, а спокійно і неспішно закінчити поточні справи. Тоді і налаштування у вас буде правильне, і свята пройдуть у приємній атмосфері.

Новий рік
Новий рік

Нагадаємо про 5 знаків зодіаку, до кого гроші течуть річкою — хто ці везунчики.