Попри масові обстріли російськими окупантами критичної інфраструктури нашої країни, українці мужньо зносять всі труднощі, облаштовуючи своє життя у нових реаліях.

Як економити воду під час відключень - стало одним з найактуальніших питань, оскільки у багатьох регіонах зараз масове відключення. У тому, що українці незламні й обов'язково вистоять, сумнівів жодних немає, проте нагадати, як економно використовувати воду зайвим не буде.

У випадку, якщо у вас є запаси технічної води, сплануйте її раціональне застосування. Наприклад, не зливайте воду марно у раковину, адже її можна використати в крайньому разі для змивання унітаза.

Запаси води, фото з вільних джерел
Запаси води, фото з вільних джерел

Також, для прикладу, овочі та фрукти намагайтеся мити в мисці, а не під проточною водою. Опісля цю ж воду, можна використати для того, щоб полити домашні квіти.

Популярні новини зараз
Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Водночас під час миття рук чи посуду краще використовуйте за можливістю електрокулер. Адже він дозовано подає воду, щоб ви менше використали її у значно меншій кількості.

У випадку, якщо питну воду грієте на чай, то беріть саме стільки, скільки треба на одну порцію. Віддайте перевагу приготуванню каші замість вареної картоплі, де треба воду зливати, а отже втрачати її дорогоцінні запаси.

Водопостачання. Фото: скрін youtube
Водопостачання. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, чому при пранні потрібно додавати молоко: властивість продукту вас точно здивує

Як повідомляв "Знай.ua", українським дітям виплатять новий вид допомоги: хто і на яку суму претендує

Також "Знай.ua" писав, марно витрачені гроші: які дрова засмічують піч і не дають тепла