Ракетна атака держави-терориста на енергретичну систему держави нанесла важкої шкоди всій країні.

Проте, енергетики вже активно працюють нам тим, аби повернути світло у більшість українських осель.

Також, міністр енергетики України Гемран Галущенко заявив, що до вечора 24 листопада дефіцит в енергосистемі України має скоротитися.

"Ситуація складна у всій країні. Існують області, де збільшили постачання. Учора трапився блекаут у нашій енергосистемі через ці обстріли, що сталися. О 4:00 ранку вдалося поєднати енергетичну систему, критичні об'єкти інфраструктури вдалося запитати. Відповідно, ми збільшуватимемо обсяг. Розраховуємо, що до вечора почнуть працювати атомні станції, тому скоротиться дефіцит", - повідомив в ефірі телемарафону Галущенко.

Як повідомляв Знай раніше, росіяни хочуть напасти на власний Білгород, щоб заспокоїти прихильників війни: путін продовжує демонструвати відсутність логіки.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще