Попри війну в Україні практично немає дефіцитних продуктів, а на певні категорії продуктів ціни не завжди зростають. Так супермаркети оновили цінники на борошно та деякі крупи в бік здешевшання.

Здешевшання борошна та круп відбувається через появу продукції з нового врожаю. НА порталі Мінфін, де публікують оновлені дані найпопулярніших супермаркетів України.

Борошно, скріншот з відео
Борошно, скріншот з відео

Так середня ціна на борошно "Хуторок" за кілограм склала 21,06 грн. Тоді як минулого місяця була майже 22 грн. При чому найдешевшу пропозицію видав супермаркет Новус, там за кіло борошна просять 19, 49 грн. А найдорожчу пропозицію виставив Ашан 22,10 грн за кілограм.

Борошно пшеничне "Хуторок" вагою 2 кг коштує зараз у середньому 39,43 грн за кгілограм. Найдешевше борошно можна купити в Метро, за 37,70 грн за два кілограми.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Ціна на борошно. Фото: скриншот Мінфін
Ціна на борошно. Фото: скриншот Мінфін

Також подешевшала гречка, її ціна продовжу знижуватися впродовж листопада, коли урожай зібрали. Минулого місяця за гречку треба було заплатити в середньому 80,78 грн, а тепер на цінниках в середньому 76,37 грн.

У Ашані гречку можна придбати за 67,30 грн за кілограм.

Ціни на крупи. Фото: скрін youtube
Ціни на крупи. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, ми писали, що не дозволяйте обшукувати вас у супермаркеті: українці дізналися, у якому разі охоронець ТРЦ має право перевірити вас

Як повідомляв "Знай.ua" супермаркети виставили нові цінники на популярні крупи: гречка та рис майже зрівнялися в ціні.

Також "Знай.ua" інформував, що Укрзалізниця запустила продаж квитків до Херсона, Маріуполя та Донецька: 3 перші рейси