Смачна та корисна їжа може стати не просто джерелом енергії, але й допомогти подолати важкі часи, адже є в кожній страві щось особливе, так само як і в кожному знаку Зодіаку.

Астролог радить знати улюблену страву знаків Зодіаку, щоб зігріватися моментами та спогадами, насолоджуючись особливими митями, пише BL.

Продукти для страви. Фото: youtube
Продукти для страви. Фото: youtube

Овен: гостре яловиче рагу

Ви впевнені в собі, сміливі та трохи гострі — як тушкована яловичина Як вогненний перший знак зодіаку, ви сприймаєте життя як одну велику пригоду, у якій ви граєте головну роль. Ви не любите чекати і дивитися, що роблять інші.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Телець: макарони з сиром

Телець відомий як надійний і практичний. Хоча у вас є смак до вишуканої їжі та вина, ви не менш задоволені простою класикою, особливо тому, що ви любите все, що заспокоює.

Близнюки: смажені крильця

Людей приваблює ваше безтурботне почуття гумору, спокійна чарівність і цікавість до них. Отже, ваша ідеальна комфортна їжа має бути веселою, смачною та легкою для обміну, поки ви обмінюєтеся історіями та смієтеся з друзями.

Рак: шоколадний торт

Ви витрачаєте багато часу на турботу про інших і створення затишного середовища, тож якщо хтось знає про комфортну їжу, то це ви.

Лев: курка і вафлі

Смачна тарілка з куркою і вафлями підходить якнайкраще. Солодкий і солоний, ідеальний для бездонного сніданку, цей південний класичний комфорт завжди даруватиме смак і вау-фактор.

Діва: Чіпси і сирний соус

Діви, як правило, дуже уважні до свого здоров’я, ви не стримаєтеся, коли вирішите побалувати себе. Ароматне блюдо з чіпсами та сирний соус разом з кількома близькими друзями та маргаритою.

Терези: домашня піца

Найкращі страви ті, які ви готуєте і смакуєте з близькими. Ось чому ніщо не зрівняється з домашньою піцою.

Скорпіон: шаурма

Ви непохитні, за вашою міцною зовнішністю приховано багато шарів, схожих на порцію незабутньої шаурми, з сирним соусом.

Стрілець: макарони з бульйоном

Стрільці схильні до пригод, і ваш смак у їжі не є винятком. Ви любите пробувати щось нове, що дає вам любов до міжнародної культури та кухні.

Козеріг: лазанья

Лазанья — це класика комфортної їжі, яку ви можете вдосконалити, а також готувати порціями, щоб бути готовими до наступної роботи допізна.

Водолій: шоколадне печиво

Коли ви шукаєте домашній смак, ніщо не зрівняється з тарілкою улюбленої випічки.

Риби: креветки і зупа

Який кращий спосіб заспокоїти душу, ніж тарілка креветок і зупи? Ця проста, але поблажлива страва наповнена смаком, любов’ю та морепродуктами.

Нагадаємо, ми писали, що поради, які знають не всі водії: як зберігати свій автомобіль взимку без гаража та паркінгу.

Як повідомляв "Знай.ua" як виготовити пічку для обігріву дому власноруч: потрібні лише свічки, глиняні горщики та цегла.

Також "Знай.ua" інформував, що 100 років не межа: 3 продукти, які допоможуть вам жити довго та щасливо.