Юрій Горбунов, один з найвідоміших телеведучих, часто ділиться з шанувальниками своїми творчими знахідками. Цього разу Юрій показав, чому українців неможливо здолати.

На своїй сторінці в Instagram, де за оновленнями Юрія слідкує понад мільйон шанувальників, зірка розмістив відео, на якому скрипаль у формі ЗСУ грає на скрипці, на фоні знищеної ударом ракети автівки. Вона провалилась у вирву від потрапляння. Музикант, який наразі змінив музичний інструмент на зброю, щоб боронити Україну, грає ніжну мелодію, щоб залікувати душу землі, українців, піснею і музикою лікувати рани війни.

Юрій Горбунов. Фото: скрін youtube
Юрій Горбунов. Фото: скрін youtube

Ось вона, незламність і нескореність українського народу!! Скрипаль з передової, у вирві від снаряда!! - написав Юрій.

Юрій Горбунов. Фото: instagram.com/gorbunovyuriy/
Юрій Горбунов. Фото: instagram.com/gorbunovyuriy/

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні
Показати ще

У коментарях погодилися з Юрієм:

"В цьому сюжеті Божественна сила!!! Українці ви незламні", "Наші герої! Нехай Господь вас оберігає! Українці незламні", "Оце сила духу, сила віри, сила впевненості", "Яка сила! Неймовірно!", "Україна непереможна", "Боже, яка сила в цьому відео", - написали шанувальники.

Коментарі. Фото: instagram.com/gorbunovyuriy/
Коментарі. Фото: instagram.com/gorbunovyuriy/

Нагадаємо, ми писали, що Юрій Горбунов показав, що навіть із сивиною на голові українців не зломити: "Кілька хвилин після вибуху".

Як повідомляв "Знай.ua" Юрій Горбунов захопився, як навіть найменші українці допомагають наближати перемогу.

Також "Знай.ua" інформував, що Юрій Горбунов показав зворушливі кадри зустрічі ЗСУ на звільнених територіях.