Легендарний український телеведучий Олександр Педан вирішив не припиняти радувати українців та поєднав це з розкриттям невеликих секретиків про медійних осіб.

Як думаєте, що об'єднує акторку Ірму Вітовську, Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного та легендларного захисника "Азовсталі" Дмитра "Ореста" Козацького? Не знаєте? А друг Сергія Притули вже розповів про це всім українцям.

Денис Козацький, фото kztsky
Денис Козацький, фото kztsky

Телеведучий Олександр Педан продовжує їздити Україною зі зйомками другого сезону свого освітнього тревел-проекту “УніверСheck”. За сюжетом, разом із 17-річною донькою Лєрою вони вирушають у мандри українськими вишами - дізнаються різноманітність спеціальностей, інспектують гуртожитки, знайомляться з місцевим студентським ком’юніті, досліджують логістику та особливості міста, у якому знаходиться виш. А головне - закликають вступати у вітчизняні університети!

"Попри важку ситуацію, я переконаний, що в України велике майбутнє, - каже Олександр Педан. - Наше завдання - мотивувати молодь залишатися в країні, показати перспективи навчання, працевлаштування, розвитку тут. Для цього покликаний проект “УніверCheck”. Ми розповідаємо, скільки класних і прогресивних вишів є в Україні, а цього сезону ще й робимо акцент на професіях і можливостях професійного росту".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Кого не мобілізують до армії: перелік професій Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Олександр Педан із донькою Лєрою. Фото: пресслужба Нового каналу
Олександр Педан із донькою Лєрою. Фото: пресслужба Нового каналу

Одним із навчальних закладів, куди завітала знімальна група проєкту, став Національний університет "Острозька академія" на Рівненщині. Це альма-матер Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного. Також тут навчається боєць полку "Азов" Дмитро Козацький із позивним "Орест", чия світлина з "Азовсталі" "Світло переможе" стала відомою на весь світ. А цьогоріч студенткою Острозької академії стала ще й Заслужена артистка України Ірма Вітовська.

Ірма Вітовська, фото: пресслужба Нового каналу
Ірма Вітовська, фото: пресслужба Нового каналу

"Те, що студентами та випускниками є такі освічені, патріотичні та успішні люди, свідчить про високий рівень навчання у виші, - каже Олександр Педан. - Тож ми не могли оминути Острозьку академію і вирішили розкрити її у другому сезоні "УніверСheck"."

Олександр Педан із донькою Лєрою. Фото: пресслужба Нового каналу
Олександр Педан із донькою Лєрою. Фото: пресслужба Нового каналу

Нагадаємо, що українці дізнались про нічну таємницю "Підйому" з Фреймут, Притулою та Педаном - робив це на червоненьке.

Раніше ми повідомляли, що Олександр Педан привіз Сергію Притулі молоду просто з 1 курсу університету.