У коментарях до щоденного звіту ПФУ про виплати пенсій масово стали скаржитись на затримку пенсій.

У пресслужбі Пенсійного фонду відзвітували, що перерахували пенсії станом на 4 жовтня, але українці скаржаться, що виплати ще не отримали.

Пенсіонери. Фото: скрін youtube
Пенсіонери. Фото: скрін youtube

Станом на 04 жовтня на пенсійні виплати спрямовано 3,5 млрд грн, в тому числі 2 млрд грн – на виплату пенсій через АТ "Укрпошта", 1,5 млрд грн – через уповноважені банки. На виплату житлових субсидій та пільг спрямовано 0,6 млрд грн. - йдеться у повідомленні ПФУ.

Про те в коментарях українці скаржаться, що виплат не отримують.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

"Доброго дня, а чому ще немає пенсії на карточці ощад банк, зазвичай, отримую 4 жовтня, а сьогодні 5 і ще немає?", "Завжди отримував по інвалідності 6-го, в останні 2 місяці приходила 2 числа, сьогодні 5 і нема, коли буде?", "Коли на картку інваліду війни прийде пенсія? Чи 05 буде?", - напитують у ПФУ.

Також українці помітили, що минулі місяці на цю дату вже по 13-14 млрд виплат було, а тепер лише 3,5.

У ПФУ виправдовуються, мовляв, вони свою роботу зробили: "Станом на 05.10.2022 профінансовано пенсії жовтня через поточні рахунки, відкриті у банківських установах по 05 жовтня включно, через поштові відділення по 07 жовтня включно".

Коментар під дописом від ПФУ.. Скриншот
Коментар під дописом від ПФУ.. Скриншот

Нагадаємо, ми писали, що сосиски та сардельки скоро стануть делікатесом: як змінилися ціни на м'ясні продукти.

Як повідомляв "Знай.ua" масло, молоко та макарони: як оновилися цінники в українських супермаркетах.

Також "Знай.ua" інформував, що в уряді закликали українців не божеволіти за запасами продуктів на зиму: як підготуватися правильно.