Починаючи з 1 листопада, деяким українцям заплатять близько 2200 гривень. Кого ж це може торкнутися насамперед.

Про це повідомили у прес-службі Мінреінтеграції України.

Справа в тому, що починаючи з 1 листопада цього року мешканці деокупованих територій зможуть отримати додаткову грошову допомогу близько 2200 гривень. Також туди входитимуть ще й продукти, засоби гігієни та одяг.

Все це робиться перед зимою, щоб жителі звільнених від росіян земель змогли почуватися в безпеці, а також провели холоди в комфортних для себе умовах.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

"Кожен, хто пережив окупацію, може розраховувати на всі актуальні види фінансової допомоги – і від держави, і від міжнародних гуманітарних організацій. Крім того, з наступного місяця ці громадяни отримуватимуть ще одну додаткову допомогу – 2200 грн", - наголосила віце-прем'єр. Ірина Верещук.

Ірина Верещук, фото: скріншот з відео
Ірина Верещук, фото: скріншот з відео

Примітно, що подібна програма вже діяла раніше на території Харківської та Херсонської областей, де трохи більше місяця тому Збройні сили України розпочали контрнаступ. Там місцевим видають разову матеріальну допомогу у розмірі 1200 гривень через Укрпошту.

Сподіваємося, що це допоможе хоч трохи людям, які кілька місяців провели під російським триколором.

Гроші. Фото: скрін youtube
Гроші. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, щоб не задувало взимку: чим краще заклеювати вікна для збереження тепла у будинку

Раніше повідомлялося, що українцям повідомили про зміни у призначенні субсидій: як можна отримати пільги

Також у Мінсоцполітики анонсували підвищення соцдопомоги на 50% від прожиткового мінімуму: кому пощастить