Усі астрологи попереджають про те, що на нас чекає непростий жовтень, адже з 25 числа починається коридор затемнень, який починає свій вплив на всіх людей набагато раніше.

Звичайно ж, у зірок будуть свої улюбленці серед знаків Зодіаку, яким казково пощастить, але їх всього 5 і саме про них і йтиметься далі. Про це повідомила астрологиня Тамара Глоба.

знаки Зодіаку
знаки Зодіаку

Овни, на вас чекає приплив творчого натхнення. Ви матимете багато цікавих ідей. Але навряд чи ви можете продати їх без допомоги правильної команди. Враховуйте, що вам не потрібно сидіти на місці та зупинятися на досягнутому. Усі поїздки принесуть вам безліч позитиву. Це позитивно позначиться на всіх сферах життя. У жовтні можуть виникати сімейні конфлікти, але вони не матимуть серйозних наслідків.

Близнюки, на вас чекають дуже важливі події. Ви матимете можливість змінити сферу трудової діяльності. Але якщо ви залишитеся на колишньому місці, на вас неминуче чекає кар'єрне зростання. Ви можете відкрити свою справу. У вас точно все вийде. У особистих відносинах на вас чекають позитивні зміни. Можливий початок нових відносин. Але якщо ви розірвете старі стосунки, які себе вижили, це буде цілком логічний крок. Вони розпадуться, якщо вже давно немає сенсу.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Кого не мобілізують до армії: перелік професій Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Закохана пара, фото: Знай.ua
Закохана пара, фото: Знай.ua

Терези, все складеться чудово. На роботі на вас чекає великий успіх. Також у вас може статися новий роман. Близькі люди будуть тішити вас своїми досягненнями. Навряд чи ваші плани руйнуватимуться. Для успіху вам не доведеться витрачати багато сил.

Стрільці, ви зрозумієте, чого хочете досягти. Саме тому ви станете більш впевненими у собі. Відносини з коханою людиною стануть міцнішими. Якщо ви самотні, ви можете зустріти своє кохання. Це може статися будь-де. На роботі на вас чекає великий прибуток, якщо ви погодитеся на службові поїздки.

Риби, ви повинні зрозуміти, наскільки ви обдаровані. У вас буде чудовий настрій. Ви отримуватимете радість від праці. Якщо ви самотні, у вас буде роман. Якщо ж у вас є сім'я, на вас чекає довгий період гармонії. Не забувайте приділяти увагу здоров'ю.

щастя бути собою, фото з відкритих джерел
щастя бути собою, фото з відкритих джерел

Нагадаємо про гороскоп на жовтень 2022 року для всіх знаків Зодіаку: Водолії у пошуку кохання, а Тельці зможуть стати багатшими.