Українська акторка та одна з найспортивніших учасниць "Жіночого кварталу" Катерина Нікітіна славиться своєю розтяжкою, гумором та соковитими формами. А ще дівчина регулярно розміщує свіжі публікації у соцмережі Instagram, де на неї підписано близько 70 тисяч людей.

Катерина Нікітіна показала яскраві знімки з участі у шоу "Мафія" ведучого Олександра Педана і зізналася, що дуже сумує за зйомками. Але не лише це викликає сум у дівчини. Також їй знову хочеться відчувати позитивні емоції і не соромитися показувати їх оточуючим.

Скріншот із Instagram, Катя Нікітіна
Скріншот із Instagram, Катя Нікітіна

"Зараз же, кожен раз 500 разів подумаєш перед тим як щось говорити, постити чи знімати… Ви теж залежні від думки інших людей?", - написала Нікітіна.

Під час війни багато українців почали засуджувати один одного за відпочинок, сміх та розваги. Людям в окупованих містах боляче спостерігати за тим, як у інших продовжується життя у безпечніших місцях чи закордоном.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Кого не мобілізують до армії: перелік професій Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

На одному з кадрів артистка вражаюче розкинула ноги в шпагаті, а Педан, що стоїть поруч, ледве зміг підняти одну ногу і смішно скорчив обличчя.

Раніше ми писали про те, що зірка "Жіночого кварталу" Катя Нікітіна показала, хто перевершив усіх її бойфрендів: "Жоден чоловік не цілував так"

Як повідомляв Знай.ua, зірка "Жіночого кварталу" Катя Нікітіна втаємничила шанувальників у своє нове амлуа: "Дуже люблю дітей"

Також портал Знай.ua писав, що Катя Нікітіна з "Жіночого кварталу" розпалила фантазії українців таємничим кадром: "Вогонь"