В українських школярів та студентів почалися непрості часи – навчання під час повномасштабної війни, яку оголосили росіяни на чолі з путіним.

Непросто і батькам, адже ніколи не знаєш, куди прилетить наступна руснява ракета. Але молодь не сумує і старанно вчитися навіть у підвалах навчальних закладів.

Навчальний рік, скріншот з відео
Навчальний рік, скріншот з відео

За спілкуванням ведучого Нового каналу Олександра Педана з його дітьми, 17-річною Лерою та 5-річним Мариком, неможливо спостерігати без посмішки. Зірковий тато проводить багато часу із сином, а з дочкою зняв спільний освітній тревел-проєкт "УніверCheck". Цього року Лера вступила до університету у Львові і вже мешкає одна. Педан пишається дочкою та взагалі сучасною молоддю.

"Зараз у молоді більше можливостей. У нас все було в офлайні. Щоб потрапити на тусу кібернетиків, треба було йти до університету, там знайомитися, далі писати наукові праці і лише тоді обертатися в тому колі. Ти не міг просто написати Ілону Маску:" Я хотів би у вас працювати, і у мене є проєкт" , – сміється Олександр. – Зараз реально все простіше. Єдине питання, як ця молодь використовуватиме свої можливості. Вони мають більший доступ до інформації, але головне – не лінуватися."

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Олександр Педан з сином Марком (5 років)
Олександр Педан з сином Марком (5 років)

Педан переконаний, що із сучасним обсягом інформації набагато важче працювати. Але водночас і мислять зараз студенти ширші.

"Мені здається, що кожне наступне покоління краще за попереднє, - зізнається ведучий Improv Live Show, яке з 2 жовтня покаже Новий канал. - Це завжди нова версія, "нова прошивка". Вони мають наш досвід і знаходять свій. Сказати, що ми були краще… Та нічого подібного! Я вважаю, що молодь завжди краща за попередників."

Лєра Педан, фото із соцмереж
Лєра Педан, фото із соцмереж

Також великий плюс нинішній молоді у тому, що вони простіше ставляться до речей.

"Вони не так запарюються. Моя дочка Лера каже: "На ізі", – розповідає Педан. – Сучасна молодь може легко змінювати роботу, місце навчання. Покоління до нас були прив'язані до роботи так, що капець. Подивіться на наших батьків. Наприклад , скоро буде вже 50 років, як моя мама працює у Хмельницькому Національному університеті.Я змінив кілька напрямків, але на Новому каналі теж працюю вже понад десять років.А це покоління може спокійно стрибати туди-сюди, і це круто! і це те, чого дійсно не вистачало моєму поколінню і людям старшим за нас.

Олександр Педан з донькою Лєрою. Фото: пресслужба Нового каналу
Олександр Педан з донькою Лєрою. Фото: пресслужба Нового каналу

Нагадаємо, що легендарний ведучий України та спадкоємець Юри Горбунова Саша Педан стане ближчим до Маски .

Раніше ми повідомляли, що зірка шоу "Підйом" Олександр Педан вперше розповів про стосунки з Притулою .